Noul update pentru Windows 11 creează probleme pentru utilizatori

Noul update pentru Windows 11 creează probleme pentru utilizatori

Noul update pentru Windows 11 lovește utilizatorii cu erori de tip blue screen, performanțe reduse și timp de bootare foarte mari.

Utilizatorii Windows nu sunt străini de problemele ce pot apărea în sistemul de operare al celor de la Microsoft. Au fost probleme cu Windows 10, continuă să existe probleme și cu Windows 11.

Cea mai nouă actualizare, cunoscută drept KB5035853, face ca unii utilizatorii să experimenteze erori de tip blue screen, timpi de bootare foarte mari și performanțe simțitor reduse.

Microsoft a lansat recent update-ul KB5035853 ca parte a actualizării Windows 11 din luna martie 2024, care include mai multe funcții interesante, inclusiv capacitatea de a edita o nouă imagine sau o captură de ecran făcută pe telefonul Android folosind funcția Snipping de pe Windows 11. De asemenea, a inclus și câteva patch-uri pentru a remedia anumite erori.

Cel mai nou update Windows 11 cauzează erori și scăderi de performanță

În ciuda acestor lucruri, pare că actualizarea face mai mult rău decât bine. Conform Windows Central, se pare că actualizarea cauzează erori Blue Screen of Death (BSOD) pentru unii utilizatori ai acestui sistem de operare.

Erorile au fost raportate de mai mulți utilizatori pe platformele sociale. Unii dintre ai au semnalat probleme legate de crash-uri BSOD și timpi de bootare mai mari decât ar trebui.

Un utilizator a raportat că a experimentat BSOD imediat după instalarea actualizării, motivul erorii fiind „Thread Stuck in Device Driver”. În pagina de asistență a actualizării KB5035853 există o secțiune care evidențiază că „Microsoft nu știe în prezent de probleme legate de această actualizare”.

Se pare că problemele au afectat destui utilizatori, dacă este să ne luăm după rapoartele prezentate pe social media. Nu pare să existe o soluție pentru această problemă, prin urmare, cel mai bine este să nu instalați această actualizare până când Microsoft nu va lansa un patch pentru remedierea acestor erori.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.