DIN CATEGORIA „STIL”CUM PURTAM GEACA DE PIELE.

Geci piele

Asemenea articol vestimentar stilat si universal cum este geaca de piele, nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fashioniste. Nu intamplator aceasta poate fi intalnita practic in orice prezentare de moda, deoarece designerii adora sa lucreze cu acest material. Cu ajutorul gecii de piele putem crea diverse look-uri, ideale atat pentru business woman elegante, cat si pentru domnisoare mai indraznete. Indiferent de modelul pentru care optati, cu siguranta doriti sa aflati cum se poarta geaca de piele.

Cu ce asortam geaca de piele clasica

Cum se poarta geaca de piele neagra

Trebuie sa incepem cu look-urile traditionale, testate in timp. Astfel, gecile de piele clasice negre se asorteaza ideal cu pantalonii skinny negri, cu fuste-creion negre pe talie, fuste lungi de piele si rochii-creion. Analizand look-urile clasice, avem impresia ca moda nu are nicio influenta: gecile de piele negre cu silueta laconica au fost la moda atat in secolul trecut, cat si in cel prezent. Fanii articolelor de piele in stil minimalist s-au dovedit a fi Anthony Vaccarello, Joseph, Marios Schwab, si multe alte branduri renumite. Tinuta, care include geaca de piele, bluza, pantaloni sau o fusta severa, se vor incadra ideal in stilul business-casual. Desi, exista si cateva exceptii. De exemplu, Anthony Vaccarello a prezentat in colectiile sale geci calduroase de piele asortate cu fuste mini de piele. In asemenea tinuta cu siguranta nu veti putea merge la servici, insa pentru a merge la o intalnire cu prietenii sau la shopping, tinuta este perfecta.

Geaca de piele clasica

Cu ce asortam geaca de piele tip biker

Cu ce se asorteaza a geaca piele clasica

Tematica biker este o tendinta incontestabila a sezonului rece si nu intamplator designerii au acordata o atentie deosebita acesteia. In rezultat, ne-au fost puse la dispozitie o varietate enorma de geci de tip biker originale si moderne. De regula, aceste geci sunt caracterizate de prezenta unui fermoar oblic, nituri, centuri si cuie. Acestea pot fi numite articole vestimentare universale deoarece pot fi asortate cu absolut orice haina.

Geaca de piele asortata cu fuste

Cum se poarta geaca de piele biker cu o fusta

Asemenea articole se privesc foarte frumos cu diferite modele de fuste. Designerii ne recomanda sa purtam gecile de tip biker cu fustite scurte si cu modele lungi. Destul de impunator se priveste look-ul oferit de Anthony Vaccarello, care include o fusta tutu si o geaca de piele de tip biker. In plus, geaca de piele poate fi asortata si cu fuste cu pliseuri, din piele intoarsa, de piele si chiar de piele lacuita.

Geci dama piele cu fusta
Geaca de piele neagra cu fusta

Geaca de piele asortata cu rochii si tunici

Geaca in stil biker asortata cu rochii usoare se bucura de o popularitate deosebita in randul fashionistelor moderne. Surprinzator, insa gecile de piele chiar arata perfect in combinatie cu articole executate din sifon, matase, precum si rochii cu imprimeuri geometrice si florale. In perioada rece a anului, imaginea poate fi completata ideal cu o caciulita crosetata, leggins sau colanti.

Cum se poarta geaca de piele biker cu o tunica
Ce rochie se asorteaza cu geaca de piele

Geaca de piele asortata cu blugi

Daca e sa vorbim despre gecile biker, atunci imediat ne duce gandul la asortarea acestora cu blugi. Este simplu si in acelasi timp foarte stilat. Este suficient doar sa imbracam o bluza sau o camasa, botine sau pantofi cu toc cui, blugii preferati si geaca, pentru a arata stilat si modern. Trebuie sa mentionam ca ideal se vor privi blugii pe corp. Acestia pot fi rupti sau rosi, albastri sau colorati, nu are mare importanta. Pentru a obtine un look sport, este nevoie de o pereche de ghete, caciuli tricotate sau sepci, top-uri libere sau maiouri. Imaginea poate fi completata cu accesorii alese corect, si anume ochelari de soare, esarfe usoare si genti destul de voluminoase.

Cum se poarta geaca de piele biker cu blugii
Ce blugi se asorteaza cu geaca de piele

Geaca de piele asortata cu leggins sau pantaloni

Pentru a crea o imagine casual, optati pentru blugii skinny, pantalonii creion si leggins, care se privesc destul de armonios cu gecile de piele. O femeie care poarta o bluza si o perechede pantaloni va arata mai elegant si rafinat decat daca aceasta ar purta o pereche de blugi cu rosaturi si o camasa. De aceea, in asemenea tinuta poti merge chiar si la serviciu. Gecile de piele pot fi asortate si cu pantaloni la moda, decorati cu imprimeuri indraznete si cu modele de tricot in culori monocromatice.

Cum se poarta geaca de piele biker cu leggins sau pantaloni

Si desigur nu putem sa uitam nici de geaca de piele asortata cu pantalonii de piele. La prima vedere, acest stil ne aminteste de stilul rap, desi, daca este accesorizat cu accesorii alese corect, puteti obtine un look perfect pentru toamna, comfortabil si cald. Nota finala o va da cizmulitele calduroase, botinele sau cizmele pe platforma inalta.

Geaca dama cu pantaloni din piele

Geaca de piele asortata cu pantalonii scurti

Pentru domnisoarele mai indraznete si in crezute in sine, recomandam asortarea pantalonilor scurti din denim cu geaca de tip biker. Asemenea look arata nu doar atragator, dar si foarte sexy. In acest caz, trebuie sa tinem cont de faptul ca picioarele domnisoarelor trebuie sa fie ingrijite si tonifiate, in caz contrar va disparea tot farmecul imaginii. Toamna, puteti opta pentru o pereche de colanti din capron, atat cei clasici monotoni, cat si cei cu ornamente.

Cum se poarta geaca de piele dama cu pantaloni scurti

Cu ce purtam gecile din piele colorata

În acest sezon, trendsetter-ii au oferit admiratorilor lor geci de piele de diferite culori. Astfel, la mare cautare sunt modelele pe bej, maro, roșu și chiar albastru și verde. Cu toate acestea, proband modelul preferat de geaca din piele colorata, desigur, apare întrebarea, cu ce putem combina aceste creații? Neavand niciun răspuns, multe doamne pun geaca la loc in dulap. In zadar! Mai jos, va prezentam atentiei look-uri direct de pe podiumuri de moda, unde puteti vedea cu ce articole vestimentare designerii moderni ne recomanda sa combinam pielea colorata. Astfel, casa de moda Versace a optat pentru imaginea monotona, combinand gecile de piele in nuanta brizei marine cu rochii aproape monocrome. Tinuta este completata de cizme cu varful ingust cu sireturi, executate in aceeasi nuanta ca si intreaga tinuta. Chalayan si Derek Lam au preferat gecile de piele de culoare verde in stil oversize, care se priveau destul de armonios cu fuste verzi si gri. In acest caz, imaginea nu trebuie incarcata. Este suficient sa incaltati incaltaminte in nuante neutre, de exemplu botine de culoarea neagra si bej.

Cu ce se poarta geci piele colorata

La fel de actuale vor fi si nuantele roscate si rosii. Asemenea geci arata minunat de sinestatator de aceea trebuie combinate cu articole vestimentare in culori neutre. De exemplu, gecile de piele in aceste nuante vor arata perfect in combinatie cu bluze si rochii in nuante de cafea cu lapte, fuste negre si cizme clasice.

Cum se poarta geaca de piele cu fusta si cizme

Si nu putem sa nu mentionam si gecile in nuante de bej si maro, care erau prezente in aproape fiecare prezentare de moda. Foarte multe femei opteaza anume pentru acest tip de geci, deoarece geaca neagra este considerata a fi putin agresiva, pe cand cea maro – intruchiparea simplitatii, elegantei si a linistii. Daca alegeti haine in nuante similaree, atunci puteti obtine stilul casual sau renumitul stil office. In plus, gecile maro arata foarte armonios in combinatie cu articole vestimentare indraznete. Punand corect accentele, nimeni nu va va invinui ca nu aveti un gust rafinat.

Geci dama piele cafenie
Cum se poarta geaca de piele cafenie femei

Dupa cum puteti vedea, nu este atat de complicat sa combinam gecile de piele cu alte articole vestimentare. Dimpotriva, articolele din piele ne deschid usile spre alte lumi, unde putem experimenta, ne putem juca cu culori, structuri si accesorii, pentru ca in final sa fim total diferiti.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.