NOUTATI SI TENDINTE COAFURI BARBATI CARE NU SE VOR DEMODA NICIODATA/TENDINTE SI CULORI IN ALEGEREA MODELELOR DE CRAVATE BARBATESTI

Coafuri barbati cu breton

9 Coafuri barbati care nu se vor demoda niciodata

Se zice ca atunci cand faci cunostinta cu un barbat, atentia in primul rand se atrage la incaltamintea acestuia. Insa, o atentie la fel de mare se atrage si la coafura acestuia. Si credeti-ma, ca acei pantofi brogue albi creati la comanda, daca sunt in compania unei coafuri neingrijite, se vor pierde si vor ramane neobservati. De aceea, este necesar sa aveti mereu in arsenal cateva tunsori si coafuri stilate pentru orice ocazie.

Tunsoare texturata cu breton

Pentru ca o astfel de coafura sa aiba volum, trebuie mai intai sa cresteti parul in lungime. In plus, trebuie sa luati in considerare ca tunsoarea texturata se va privi mai putin reusit pe un par fin.Tunsoarea texturata este ideala pentru posesorii vartejurilor deoarece cele mai rebele fire in acest caz vor fi tocmai potrivite. Specialistii recomanda crearea unei astfel de tunsori cu un foarfece obisnuit si un aparat de ras, si nu cu foarfeca de filare. Procesul de filare va face varfurile sa semene cu casa unui păianjen, iar radacinile vor arata aspre.

Coafuri barbati cu breton

Coafura texturata este aranjata pe parul uscat. Important este sa nu depuneti prea mult efort pentru ca parul lins va arata inestetic.

Coafura barbati scurta

Aceasta este o tunsoare care se potriveste persoanelor cu forma ovala a fetei si barbatilor, predispusi la chelie. Acest tip de tunsoare se usuca rapid, este ideala pentru orice eveniment si arata bine chiar si fara coafare. Daca totusi doriti sa o faceti sa arate mai special, folositi un spray fixativ. O dezordine usoara (pe care o veti fixa cu un spray fixativ) va face tunsoarea si mai originala. Ideea principala nu consta in coafare, ci in improspatarea tunsorii la fiecare 3-4 saptamani.

Coafuri barbati par scurt

Tunsoare in stil arici

O alta tunsoare pentru toate ocaziile. „Ariciul” ideal il poate obtine cei care poseda un profil perfect si un scalp cu linii drepte. Desi, o asimetrie poate fi oarecum compensata de lungimea mai lunga a parului in varful capului. Parul se va aranja mai bine daca coaforul va folosi in acest scop foarfeca si nu masina de tuns.

Tunsori barbati la moda

Par pieptanat la spate!

Un par aranjat neted la spate este caracteristic indepartatilor ani ’20 ai secolului trecut. Pe atunci, aceasta coafare era foarte renumita pentru ca putea fi bine „aranjata” sub caciula.Astazi, aceasta este mai degraba un simbol al luxului. Firele drepte (totusi firele ondulate sunt mai greu de aranjat fir cu fir), pieptanate la spate, creeaza un “cadru” natural pentru fata. Daca purtati o barba, aceasta va arata mult mai voluminoasa. Retineti ca aceasta coafura este contraindicata posesorilor unui par fin.

Coafura barbati par mediu

Clasica genului sugereaza ca zona tamplelor si a cefei sa fie tunsa mai scurt, iar deasupra este pastrata lungimea maxima. Procedeul de aranjare este putin mai lung decat in primele trei variante. Pentru inceput, cu un uscator de păr, strangeti parul la spate. Apoi, folosind o ceara pe baza de apa, fixati firele.

Cararea laterala

Aceasta este cea mai convenabila alternativa la coafura precedenta. Cararea laterala se potriveste formelor ovale ale fetei si exista sute de moduri de coafare pe care le puteti incerca de sinestatator.

Tunsori barbati carare

Este important sa se pastreze proportiile: par scurt la ceafa si tample, si putin mai lung in partea de sus. O lungimea prea mare in partea de sus va face ca coafura sa nu isi mentina forma prea mult timp, de aceea, rugati coaforul sa respecte aceasta regula.Tunsoarea se va aranja mai bine pe parul umed (nu ud!) aplicand produse de styling cu ajutorul pieptenelui. Cararea recomandam sa fie cea data de la natura, pentru aceasta, pieptanati parul la spate si observati locul in care acesta incepe sa se divizeze (posesorii unei podoabe capilare mai dese pot solicita initial ajutorul coaforului).

Lungimea pana la umeri

Aceasta tunsoare eleganta si rafinata poate fi adaptata la toate evenimentele din viata dvs. Sarcina principala este sa va cresteti parul pana la lungimea necesara si sa il pastrati sanatos si rezistent.Un rezultat optim va fi obtinut pe parul predispus la ondulare: parul aspru si drept, precum si buclele se vor “impotrivi” coafarii. Situatia poate fi salvata de ondularea chimica usoara si de tunsoarea texturata in straturi. Cat despre coafare, atunci recomandam sa alegeti produse care nu vor „ucide” naturaletea.

par lung

Tunsoarea High top sau frumusete africana

Uitandu-ne la imaginile din revistele despre stil si il vedem pe Will Smith peste tot. Anume el a introdus aceasta coafura, care seamana cu radiera din varful unui creion.Acestei tunsori ii lipseste libertarea deoarece high top se priveste bine doar atunci cand forma este bine conturata, de aceea, tunsoarea necesita o inoire regulata. In plus, aceasta presupune prezenta unor onduleuri dese si aspre.

retro

Exista atat de multe variatii ale acestei tunsori, incat neaparat veti avea nevoie de sfatul unui stilist inainte de a trece de partea africana.

Pompadour

Totul a inceput de la aranjarile dramatice inalte ale minunatelor doamne din secolul al XVIII-lea, si s-a incheiat in secolul XXI, cu coafuri practice si rafinate pentru barbati. Firele de par ridicate in sus pot face absolut orice forma a fetei sa arate atragator, de aceea, daca lungimea permite acest lucru, notati coafura in carnetel.Coafura Pompadour presupune o anumita grosime a parului deoarece este important ca firele de par sa se sustina de sinestatator. Parul cu lungimea de la 7,5 cm poate fi aranjat in sus folosind mousse sau spray pe baza de sare. Cu ajutorul uscatorului de par, ridicati parul de la radacini, iar capetele rasuciti-le cu o perie plata.

Frizuri barbati pe spate

In acest caz, cele mai importante sunt produsele de styling folosite. Trebuie sa alegeti un astfel de produs, care mentine forma coafurii fara sa o incarce, in caz contrar, suvitele de par se vor lasa inestetic in jos. Nu uitati sa aplicati spray de fixare si la tample.

Ca din reviste…

Aceasta coafare foarte moderna, in care suvitele de par sunt ridicate in sus si aranjate intr-o parte, a capatat cele mai diverse denumiri. Box cu carare laterala, pompadour scurt etc. sunt in general una si aceeasi coafura.Exista cateva variatii ale aceste coafuri: clasica (cu liniile tamplelor si a cefei mai moi) si moderna (tamplele si ceafa rasa, iar partea de sus lunga cu executie texturata). Numai nu uitati ca cu cat mai lung este parul, cu atat mai mult timp va va lua pentru coafare.Pentru ca tunsoarea sa aiba o forma, umeziti parul spalat cu un prosop si faceti o carare oblica. Dupa care, uscati parul cu o perie termica si uscator de par la viteza minima si temperatura maxima. La final, aplicati un produs de styling cu fixare puternica pentru ca eforturile dvs. sa nu fie in zadar.

Top tunsori baieti

Cu siguranta va puteti aminti si de alte coafuri care merita sa fie in aceasta lista.Totusi, aceste minunate noua coafuri barbati sunt cele mai usor de realizat, un lucru foarte important pentru barbatii ocupati.

Cravata: ce tipuri exista si cum o alegem corect

Cravatele sunt purtate de barbati inca din antichitate – cravatele pentru barbati erau cunoscute inca in China antica. Astazi, cravatele la sigur nu mai sunt cum au fost pe vremuri, insa nici moda masculina nu sta pe loc. Noi ti-am pregatit un review al cravatelor la moda. Ce tipuri de cravate pentru barbati exista si cum alegem corect?Cravata poate sa corecteze anumite imperfectiuni ale aspectului fizic, sa infrumuseteze chiar si cel mai neimpresionant la prima vedere costum, sa accentueze statutul si chiar profesia unui barbat. O cravata masculina aleasa corect reprezinta un statut.S-ar parea ca cravata nu are o importanta mare. Insa nu e asa. Exista o diversitate de cravate si astazi veti afla ce tipuri de cravate masculine exista si cum se deosebesc una de cealalta.

Ce tipuri de cravate pentru barbati exista?

Cravate barbati clasica

Cravata clasica obisnuita – cravata lunga. Este cea mai populara cravata in randul barbatilor. Latimea acesteia poate fi diferita si se va alege corect. De exemplu, un barbat slab va opta pentru o cravata lata, pe cand barbatii de statura joasa trebuie sa opteze pentru cravata cu o latime standard.Dupa anumite clasificari, cravata clasica poate fi simpla, cravata Windsor si regat. Priviti imaginile cu cravate pentru barbati si totul va fi clar.

Cravate barbati tipuri clasica rosie

Cravata Windsor – se deosebeste de cravata clasica prin lungime si latime. Aceasta este de obicei mai lunga si mai lata, poate fi legata intr-un nod si de regula este de culoare neagra.

Cravate clasica Windsor
Cravate verde la moda
Cravate pentru barbati Windsor aurie

Cravata regat este o cravata cu un nod gata facut si cu o incheietoare la spate. Acesta nu necesta sa fie legat de sinestatator si vine din fabrica cu un nod gata facut. Cravata regat este cunoscut in randul fortelor armate si se foloseste la uniforma de armata sau de politie.

Cravata din sase si sapte straturi este un tip de cravata fara captuseala interioara, grosimea careia este obtinuta prin mai multe impaturiri ale cravatei.

Cravate slim pentru barbati Regat in carouri
Cravate barbatesti mov la moda

Cravata-papion este un model de cravata cu totul deosebit fata de cravatele precedente. Dupa aspect, aceasta intr-adevar seamana cu un papion. Cravata-papion se poarta cu un frac sau smoching.

Cravate in forma de fluture
Imagine cravata-papion in dungi pentru barbati

Cravata Ascot este un tip de cravata festiva, pe care o poarta un barbat care joaca golf, precum si o cravata populara pentru costumul de mire. Acestea au aparut inca in secolul 19 si erau purtate la surtuce si jachete.

Cravate barbatesti Ascot

Cravata Bolo este un tip de cravata festiva. Aceasta reprezinta un siret din piele cu o brosa miscatoare. Aceasta cravata este aleasa doar de cei mai curajosi si stilati barbati, care vor sa isi puna in evidenta stilul si individualitatea expresiva.

Imagine cravate pentru barbati Bolo
Cravate barbati Bolo

Cravata Palstron este si aceasta o cravata pentru evenimente festive. Cravata Palstron este purtata cu vesta si este prinsa cu un bold care are la varf o perla.

Imagine cravate barbati Palstron
Cravate pentru barbati Palstron

Cravata shar pei este o cravata cu cateva cute in zona nodului. Acest tip de cravata este purtata de barbatii care sunt adeptii atat a stilului business, cat si a celui casual. Este un tip de cravata renumit la scotieni.

Cum alegem o cravata pentru barbati?

Ideal este sa alegem o cravata masculina mai putin contrastanta cu cateva culori.Aceasta va fi mai universala si se va asorta cu orice costum. O cravata pentru barbati trebuie sa aiba o culoare intensa, insa nu foarte aprinsa sau pestrita. Daca de exemplu alegeti o cravata de culoare gri deschis, atunci aceasta va accentua paloarea fetii.O cravata pentru barbati se va alege dupa costum, dupa aspectul fizic precum si in dependenta de eveniment. Ce tipuri de cravate sunt potrivite pentru diverse evenimente?

Cravata rosie – o optiune indrazneata, care il va scoate pe barbat din evidenta din multime. Insa conform etichetei business, cravata rosie nu va fi purtata de directori sau persoane care ocupa functii de varf.

Imagini cravate rosie pentru barbati
Cravata-papion rosie cu costum in carouri
Cravate slim rosii in dungi pentru barbati

Cravata bordo este ideala pentru evenimente si sarbatori, precum si pentru intalniri de afaceri. Aceasta este culoarea clasica a cravatei masculine.

Cravate bordo - tendinta sezonului

Cravata neagra accentueaza severitatea evenimentului. De asemenea, cravata neagra este purtata de chelneri si de alt personal.

Imagini cravate neagre barbatesti
Sacou gri si cravata neagra cum o alegem

Cravata bleu, la fel ca si cea bordi, este un model clasic. Poate fi purtata zilnic.

Cravate bleu pentru barbati cu camasa in carouri

Cravata albastra este optiunea ideala pentru intalniri festive sau de afaceri intr-o ambianta obisnuita.

Cravate albastra pentru barbati

Cravata maro este ideala pentru a fi purtata zilnic. Insa conform etichetei business, cravata maro nu este alegerea potrivita pentru convorbiri de afaceri.

Cravate maro pentru barbati

Cravata gri la fel este o optiune ideala pentru a fi purtata zilnic. Insa cravatele gri se vor alege astfel incat acestea sa nu dea pielii un aspect palid. Perfect este sa se aleaga nuante mai intense de gri.

Cravate gri pentru barbati

Cravata alba este considerata cravata juristilor si a judecatorilor.

Cravate albe

Daca e o cravata masculina cu imagini sau imprimeuri, atunci aceasta se va purta doar cu camasi si costume monocromatice, in caz contrar, exista riscul sa aratati foarte caraghios. Si in plus, cravatele multicolore pot pune in evidenta nu avantajele, ci dezavantajele aspectului fizic al unui barbat. Fiti atenti atunci cand alegeti o cravata.

Cravata pentru barbati reprezinta un element foarte interesant in garderoba masculina. Aceasta poate pune in evidenta toate avantajele aspectului fizic, poate ascunde dezavantajele acestuia, poate exprima stilul, statutul si chiar profesia unui barbat. De aceea, fiti foarte atenti atunci cand alegeti o cravata pentru barbati!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.