Ce culori de par se poarta anul acesta

1

Anul acesta, toti cunoscatorii de nuante interesante asteapta idei surprinzator de noi pentru colorarea parului. Atat nuantele aprinse, cat si cele mai moi revin in forta la moda.

In ceea ce priveste tehnicile de colorare, vorbim aici de foarte multe tipuri. Printre cele mai frecvente se pot distinge: monocromatic, air touch, ombre, balayage, shatush, strobing si alte tehnici de colorare. Daca sunteti in cautarea unei culori de par care va va ajuta sa va creati un aspect elegant si sanatos, va invitam sa va familiarizati cu tendintele modei in colorarea parului .

2
3
4

Nuante naturale ale anului

Cele mai aparente culori naturale sunt bine inradacinate printre cele mai noi tendinte de moda. Negrul si maro inchis sunt primele nu numai in orice paleta de nuante, ci si in lista culorilor la moda ale parului pentru anul acesta. Subliniaza perfect trasaturile faciale, face tunsoarea vizual mai deasa, adauga stralucire luxoasa. Va fi un plus excelent pentru parul drept si ondulat, bucle fine si dese.

5

Alte avantaje, cu un nivel suficient de pregatire, colorarea in aceste culori se poate face acasa. Acestea arata atractive timp de doua-trei luni, fara o nuantare suplimentara. Acest lucru inseamna ca trebuie sa colorati doar radacinile.

6
7
8
9
10
11
12
13

Albastru

Principala culoare a anului a devenit deja favorita multor coloristi experimentati, iar oricare dintre nuantele lor este in tendinta. De la acuamarin si albastru la bleu stralucitor provocator si albastru inchis. Ideal pentru cei care sunt pregatiti pentru o colorare stralucitoare, care isi doreste o solutie neasteptat de indrazneata pentru nuantarea a tot parul sau a firelor individuale. Deoarece improvizatiile creeaza accente unice si originale in imagine pe parul scurt si lung. In acelasi timp, cele mai frumoase nuante de albastru rece sunt facute doar pe parul bine decolorat.

14
15
16
17
18

Rosu

Calde, luminoase, seducatoare – aceasta culoare sau nuantele sale pot fi obtinute cu gel colorat, balsam, spray, vopsea temporara sau permanenta a parului.

19

De exemplu, combinatiile blond capsuna, rosu-auriu-portocaliu vor fi o solutie excelenta pentru blonde.

Colorarea parului in rosu-violet, rosu-castan, bordo – va impodobi parul unei brunete frumoase.

Rosu-roscat aprins, oranj, rosietic – schema de culori perfecta pentru posesoarele unor bucle rosii.

20

Aici puteti experimenta si cele mai la moda tehnici de colorare a parului. De exemplu, ombre, balayage, suvite rosii, dar de o intensitate diferita.

21
22
23
24
25
26
27

Roz pastelat

Un mod minunat de a diversifica imaginea unei doamne sau domnisoare cu parul decolorat. Datorita coloratiei persistente, a unei masti sau a unui balsam de nuantare, puteti crea aspectul cel mai modern pentru coafura dvs. Vopsiti tot parul sau mai multe suvite. Singurul dezavantaj este ca nuanta de roz va trebui sa fie actualizata periodic. Dupa cum stiti, nuantele deschise si pastelate au un minus tangibil – nu sunt rezistente. Insa in compozitia produselor pentru vopsirea la moda a parului in roz, exista componente de ingrijire cu diverse proprietati.

28
29
30
31

Metalic argintiu

Griul blond (brond) este cea mai la moda nuanta pentru parul decolorat si pentru posesoarele unui par scurt, mediu si lung. Cel mai interesant este ca va puteti juca cu intensitatea culorii pentru a va crea propria imagine unica. Evidentierea cu nuante de argint sau brond va evidentia frumusetea pielii oricarei nuante – deschise si bronzate. In plus, profunzimea nuantei este usor de restaurat independent acasa, in special pentru tunsori scurte. Reinnoirea culorii parului cu produse cosmetice de nuantare temporara care contin pigmenti cu actiune directa.

32
33
34
35

Nuante pastelate

Daca vorbim despre culori pastelate, atunci coaforii prefera adesea roz, violet, piersic, galben deschis, gri, verde, caramel, auriu. Acest lucru va permite sa va indepartati de clasicele familiare, sa creati unicitatea fiecarei fete, sa faceti culoarea parului mai deschisa la culoare. In acelasi timp, trebuie evitata o combinatie de nuante conflictuale pentru a nu crea un sentiment de pretentiozitate. Nu toata lumea isi poate permite astfel de experimente, doar proprietarii de par blond deschis sau alb. Pentru a prelungi prospetimea culorii, merita sa cumparati produse profesionale pentru ingrijirea parului.

36
37
38
39
40
41
42
43
44

Nuante neon

Nuantele de neon aprinse si provocatoare au revenit si ele la moda. Acestea pot transforma rapid aspectul unei fete curajoase. Singura modalitate de a obtine o culoare saturata este o nuanta acida aplicata pe firele de par pre-decolorate. Cel mai important este ca culoarea parului nu intra in conflict cu stilul, tinutele si stilul dvs. de viata, ci il completeaza. Culoarea neon trebuie accentuata cu o tunsoare sau coafura creativa, astfel incat imaginea sa devina si mai spectaculoasa.

45
46
47
48
49
50
51
52

Datorita stilistilor profesionisti care creeaza noi combinatii de culori in fiecare zi si vin cu tehnici unice de colorare a parului, ne putem bucura de jocul de culoare in parul nostru. Principalul lucru in acest an e sa alegeti numai produse de calitate, sa optati pentru naturalete si sa nu uitati de ingrijire dupa vopsire. Amintiti-va ca numai parul sanatos arata grozav in orice culoare.