Manichiura la moda primavara-vara

Unghii primavara 2020

O manichiura frumoasa pt orice primavara-vara poate fi la fel de diversa ca natura insasi in aceasta perioada a anului.

La moda sunt nu doar optiunile clasice, ci si exemple destul de neobisnuite, vii si originale de design. Punctele-cheie pentru o manichiura eleganta cu shellac pentru primavara si vara sunt urmatoarele:

  • nuante portocalii
  • desene feminine
  • nude delicat
  • nail design cu confetti
  • manichiura cu detalii sclipitoare
  • texturi luxoase.
  • nuante delicate si fine de oje

Acum vom examina in detaliu toate aceste tipuri de modele de unghii si vom adauga fotografii frumoase ale manichiurii la moda pentru primavara si vara .

Manichiura vara 2020
french colorat
negre mate
Unghii lungi cu gel primavara vara 2020
modele cu desene
Unghii 2020 modele

Manichiura nude

O acoperire frumoasa cu o nuanta de bej rafinat va ramane actuala sin in acest sezon. Nail artistii au incercat in orice mod posibil sa diversifice un astfel de design, adaugandu-i alte culori, nu mai putin atractive si relevante. In consecinta, va fi la moda o manichiura in stil nude, unde culoarea principala este alb, bej sau nude combinata cu o alta nuanta contrastanta – gri, albastru, maro sau alb.

Unghii nude primavara vara 2020
nude forma migdala
10
Ce unghii se poarta primavara 2020

Unghii in nuante pastelate

Nuantele dulci si placute de caramel vor fi populare nu numai in haine, ci si in designul la moda al unghiilor pentru sezonul cald. Pentru a arata elegant si plin de farmec, este suficient sa alegeti urmatoarele nuante de oje: albastru, roz pal, galben, verde deschis, fistic sau cais. Pentru a face designul mai interesant, acesta poate fi decorat cu paiete, strasuri sau un desen simplu. De asemenea, este permisa combinarea nuantelor propuse. O alta idee eleganta este combinarea diferitelor texturi intr-un singur design cu culori delicate si minunate.

Manichiura 2020 cu gel culori pastelate
Manichiura forma balerina vara 2020
14
15
Unghii scurte de vara 2020

Desene originale

Modelele si imprimeurile la moda pe unghii in sezonul de primavara-vara sunt semnificativ diferite de cele care au fost solicitate sezonul rece. Asadar, in zilele insorite, natura infloreste nu numai pe strada, ci si in lookurile fetelor. Sunt la moda modele colorate florale, imprimeuri radiante elegante si desene precum:

  • modele geometrice spectaculoase cu acoperiri stralucitoare
  • modele florale bogate
  • desene pe tema marii sau de vara: frunze exotice, fructe tropicale, dungi albastre si albe.
  • pete originale
  • inscriptii amuzante si desene psihedelice
Manichiura cu desene primavara vara 2020
Unghii scurte de primavara 2020
19
Ce unghii se poarta vara 2020
21
22
simple cu gel
24

Idei manichiura cu detalii sclipitoare primavara-vara

Paietele unghii pentru sezonul cald pot fi, de asemenea, folosite la maxim – mari sau mici, sub forma de nisip, pulbere sau confetti. De obicei, nail artistii ne sfatuiesc sa evidentiem una sau doua unghii cu sclipici sau sa aplicam o stralucire radianta la baza unghiei. O astfel de idee simpla va adauga eleganta si lux chiar si celei mai simple acoperiri neutre.

In plus fata de paiete, sunt relevante si alte detalii stralucitoare pe unghii – folie de aur, strasuri, margele.

Manichiura cu sclipici 2020 primavara vara
26
stralucitoare ascutite
cu gel forma patrata
29
30

Unghii cu acoperire mata

Nu si-a pierdut relevanta nici oja shellac cu textura mata, care poate fi aplicata pe toate unghiile, sau pe cateva unghii. Adevarat, in perioada calda, nuantele usoare de oje sunt adesea luate drept baza, spre deosebire de iarna, unde predomina negrul si visiniu.

Unghii mate primavara vara 2020
mate de ocazie
mate lungi
34
albastre inchis

Manichiura oglinda pt primavara-vara

In sezonul primavara-vara manichiura oglinda va fi un adevarat hit. Fotografiile cu lucrarile maestrilor saloanelor ilustreaza perfect aceasta tendinta. La moda sunt tot felul de nuante – de la expresive intunecate, la nuante cu adevarat extravagante. De asemenea, aceasta tehnica va fi folosita universal ca un decor suplimentar al designului traditional al unghiilor.

Modele unghii efect oglinda 2020
37
Unghii oglinda culoare roz primavara 2020
39
40

Manichiura la moda in nuante portocalii

In sezonul cald al anului , portocalul va deveni culoarea cea mai solicitata de oja. Toate nuantele vor fi relevante, de aceea, le vei putea cu siguranta aplica pe unghiile tale. Nuantele acide sunt potrivite pentru vacante pe plaja si cluburi de noapte, in timp ce nuantele pastelate modeste de piersic completeaza perfect imaginile casual.

41
Culori manichiura 2020 portocalii
43
44
45
46