DIN CATEGORIA „STIL” CUM PURTAM COLANTII.

Colanti

Se pare ca doar blugii pot concura cu colantii dupa popularitate insa si aici exista momente cand blugii pur si simplu nu sunt potriviti, iar colantii pot salva situatia. Nu este o taina ca unii considera colantii vulgari, si noi ne vom stradui sa schimbam aceasta parere eronata.

Aceasta parere gresita despre colanti a aparut din cauza ca unele persoane nu potrivesc corect colantii cu alte piese vestimentare. Asortarea nepotrivita si lipsita de gust este problema celor ce nu stiu sa le poarte iar colantii nu au nicio treaba cu asta, ei sunt practici, comozi si foarte modesti. Pentru a nu arata vulgar este suficient sa nu imbracati colantii cu geci scurte, uitand de fusta!

Asadar, cum purtam colantii pentru a arata frumos si stilat?

Colantii, aparuti inca in indepartatii ani ’80, reprezinta libertatea stilului si valorile vestice, iar odata cu trecerea anilor, popularitatea acestora nu a scazut, ci dimpotriva. Faima colantilor pe podiumurile fashion se datoreaza comoditatii, capacitatii de a pune in evidenta frumusetea corpului, elegantei si a diversitatii elementelor de decor. Daca sunt purtati asa cum trebuie, atunci veti putea arata sexy, stilat si armonios.

Colanti culoare deschisa
dama eleganti

Vom spune din start ca domnisoarele cu forme proeminente nu au voie sa poarte colanti, sau pot insa cu tunici lungi, rochii de tricotaj, trenciuri cu lungimea pana la mijlocul coapselor. Desi, si cele mai slabute nu au voie sa poarte colanti deoarece acestia fac picioarele sa arate si mai slabute si nu le pun intr-o lumina buna. In acest caz, se poate opta pentru acele tipuri de colanti, care datorita imprimeului, fac picioarele sa para mai grăsute, acestea sunt imprimeurile vegetale sau abstracte, dungile orizontale sau carourile. Pentru a face ca picioarele sa arate vizual mai suple, recomandam ca colantii sa fie purtati in culori inchise cu dungi verticale si desene de dimensiuni mici, care sunt amplasate pe verticala.

cu dantela

Una din conditia de baza, care asigura combinarea armonioasa a colantilor cu partea de sus, este utilizarea unei imbracaminte monocromatice si a unor colanti colorati, sau invers. Uneori, cand exista anumite combinatii de culori, puteti sa nu urmati aceasta conditie, insa aceasta se refera doar la domnisoare cu forme ideale si un gust nu mai putin ideal!

cu imprimeuri
Cum purtam colantii de culoare neagra

Colantii pot avea dimensiuni diferite. Cei care au o lungime pana la mijlocul pulpei, se asorteaza ideal cu o pereche de pantaloni scurti din textile sau piele, denim, cu fuste mini, atat mulate pe corp, cat si pufoase, cu maiouri lungi si tunici. Colantii lungi sunt optiunea ideala pentru rochiile de tricotaj, puloverele lungi, veste și trenciuri.

cu talia inalta

Există colanti cu lungimea pana la genunchi, care sunt perfecti pentru a face sport si pentru domnisoarele care au o forma frumoasa a genunchilor. Dupa cum bine stim, doar o mica parte din populatia feminina are forme ideale ale genunchilor, restul doar vor accentua ca genunchii sunt prea mari, sunt amplasati prea aproape unul de celalalt sau dimpotriva, sunt distantati unul de altul. Colantii pana la genunchi nu se asorteaza cu rochii si tunici, Acestia pot fi purtati doar cu un tricou sau o tunică mai scurta decat colantii cu zece centimetri.

Colantii pot fi o alternativa a dresurilor, insa rareori pot inlocui pantalonii. Nu uitati, nu puteti purta colantii fara “acoperire”. Anume aceasta optiune este considerata a fi foarte vulgara. De aceea, colantii nu se poarta cu imbracaminte scurta.

Cum se poarta colantii colorati

Cum purtam colantii: regula a doua: cu cat mai scurta este haina superioara, cu atat mai grosi trebuie sa fie colantii. Lengeria nu trebuie sa fie vizibila nici intr-un caz, aceasta denota o lipsa de educatie!

Regula a treia: textura colantilor trebuie sa corespunda exact cu textura hainei superioare. Colantii grosi se potrivesc cu hainele groase, precum pulovere si rochii de tricotaj, iar cei subtiri si de dantela, cu tunici si rochii de vara.

clasici office
Colanti fete negri si cu dantela

Nu toate tipurile de incaltaminte se potrivesc cu colantii. Sandalele foarte rar se privesc bine, ideal este sa ii purtati cu o pereche de pantofi, botine, cizme lungi, sandale gladiator si balerini. Pantofii sport pot fi purtati cu colanti doar pentru a face sport.

Cum purtam colantii cu imprimeuri

Pentru o petrecere, sunt ideali colantii de tip jeggins si cei cu imprimeuri de tip denim, din dantela sau in culori aprinse, iar pentru utilizare zilnica, colantii monocromatici sau in culori moi.

tinute de ocazie
clasici eleganti

Posedand aceste informatii, nicio domnisoara nu va nimeri intr-o situatie neplacuta asortand colantii cu hainele nepotrivite!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.