STILUL INDIVIDUAL SI TENDINTE IN ALEGEREA SELECTAREA SI ASORTAREA PORTULUI IMBRACAMINTII.CUM TE IMBRACI CU STIL.

Pantaloni cu vipusca

In categoria “Stil” veti afla despre ce stiluri de imbracaminte exista si care sunt cuvintele cheie care le caracterizeaza.

Nu exista femei identice, fiecare din noi este unic. Anume din acest motiv, va trebui selectam cu minutiozitate stilul individual in imbracaminte.

Cum purtam pantalonii cu vipusca

Pantalonii sport cu dungi laterale contrastante, vipusca, cuceresc capitalele modei. Intrebarea “cum purtam pantalonii cu vipusca” poate fi intalnita din ce in ce mai mult pe net. Initial, pantalonii cu dunga alba erau considerati exclusiv un tip sportiv de imbracaminte. Dar totul se schimba, iar astazi chiar si stilul clasic de pantaloni este decorat cu o insertie laterala. Si totusi, hainele cu vipusca vor fi alese cu grija bazandu-ne pe sfaturile stilistilor si urmand cele mai recente tendinte.

Pantalonii sport cu dungi laterale albe ne duc in epoca anilor saptezeci. Astazi, acestia se caracterizeaza printr-o paleta monocromatica de culori, cu evazare minima. Aceasta imbracaminte la moda este de ceva timp aleasa nu numai de domnisoarele sport, ci si de cele active,fiind purtata la antrenamente, de zi cu zi sau chiar la locul de munca.

Pantaloni cu dungi albe laterale stil sport

Imaginile ne arata ca exista o varietate larga de modele de pantaloni cu vipusca. Insertiile s-au schimbat semnificativ: acum forma lor este absolut neobisnuita, se extinde sau se ingusteaza la genunchi. Dungile pot porni nu de la talie. Ce articole vi se potrivesc anume dvs., aflati in cele ce urmeaza.

Modele colanti cu vipusca

Modele de pantaloni cu dunga laterala

Optiunile din bumbac cu centura lata sunt confortabile, acestea fiind cele mai bune modele de pantaloni cu vipusca pentru femei plinute. Ele ascund partile laterale si excesul de grasime de pe abdomen. Astfel de optiuni pot fi perfect asortate cu tunici pe care mamele tinere le folosesc adesea in uzul zilnic.

culoare alba dunga neagra

Pantaloni din piele cu vipusca se potrivesc fetelor curajoase si increzute in sine. Purtati-i la o plimbare, petrecere sau in club.

din piele cu vipusca

Daca aveti picioare subtiri si lungi, alegeti pantaloni stransi, iar prezenta unei vipusti va accentua frumusetea coapselor si va evidentia feminitatea.

Pantaloni cu vipusca cum purtam
7
Pantaloni conici cu dunga

Elegant se privesc si pantalonii din denim, partile laterale ale carora sunt brodate cu elemente decorative elegante (pietre, strasuri, margele, fundite etc.).

Blugi cu vipusca

Vipusca cu nituri pe pantaloni clasici sunt o tendinta perpetua.

10

Daca nu va plac experimentele, alegeti modele clasice. Designerii nu ofera doar gama obisnuita alb-negru, ci si pantaloni rosii, verzi, albastri si galbeni, cu dungi contrastante.

Pantaloni dama cu dungi verticale
12

Pantalonii negrii si colorati sunt la moda. Designerii s-au lasat inspirati de toamna atunci cand au creat noile tinute: pantalonii galbeni cu vipusca, in stil romantic-sport, arata foarte neobisnuit.

13

Pantaloni originali, a caror vipusca nu este la exterior, ci in interior. Nuanta insertiilor poate fi aceeasi cu pantalonii, minunat se privesc in special vipustile facute dintr-un material diferit de cel al pantalonilor – piele, velur, denim.

Pantaloni fete cu dunga laterala
dunga alba laterala la moda

Foarte multe admiratoare au dat dovada de un mare interes pentru pantalonii cu vipusca. Acestia au încetat sa mai fie doar un articol vestimentar in stil sport, subliniind minunat feminitatea si stilul posesoarei. Chiar si personalitatile celebre aleg modele pentru iesiri de zi cu zi si pentru iesiri festive.

Tinute pantaloni cu vipusca vedete
17
18
19
Tinute pantaloni cu dunga alba
21
Vedete in pantaloni cu vipusca

La crearea tinutelor cu acest articol vestimentar designerii folosesc tesaturi naturale si usoare – inul, satinul si bumbacul sunt cele mai relevante. Calitatea impecabila, stilul excelent si confortul pantalonilor casual va este garantat!

Cum purtam si cu ce asortam pantalonii cu vipusca?

Majoritatea femeilor asociaza pantalonii cu vipusca exclusiv cu antrenamentele sport, insa designerii in fiecare zi dovedesc absurditatea stereotipurilor noastre. Prin urmare, acest element vestimentar a devenit parte a imaginii clasice.

Pantaloni cu dungi albe

Pantalonii skinny cu vipusca vor adauga suplete, vor alungi picioarele si silueta daca vor fi purtati cu tocuri inalte. Designerii recomanda in partea de sus sa optam pentru un pulover sau tunica in aceeasi nuanta ca si vipusca sau in aceeasi nuanta ca si pantalonii.

Cum se poarta pantalonii cu dungi albe

Pantalonii cu vipusca va vor ajuta sa creati un look elegant si vaporos cu ajutorul unei bluze lejere, fie a unui cardigan moale si placut.Imbracati pantalonii in nuante mai indraznete cu un pulover sau un sacou in acelasi stil.

Cum asortam pantalonii cu vipusca

Pantalonii cu insertii laterale pot fi asortati cu un jumper confortabil din tricot. Chiar si o esarfa poate fi potrivita in acest caz.

26

O domnisoara va arata neobisnuit in pantaloni cu vipusca skinny. Completati imaginea cu o bluza de sifon si o geaca din piele neagra.

Alegand cu ce sa asortati pantalonii, in primul rand acordati atentie confortului si comoditatii. Lungimea pantalonilor poate varia in functie de incaltamintea aleasa. Pentru a nu strica imaginea, acordati atentie absentei pliurilor inutile pe pantaloni.

Cu ajutorul acestui articol vestimentar puteti crea nu numai un look sport, ci si unui casual si chiar clasic. Nu va fie teama sa experimentati si nu va lasati conduse de stereotipuri.

Daca doriti sa puneti in evidenta avantajele figurii si sa ascundeti dezavantajele, pantalonii cu vipusca sunt exact ceea ce aveti nevoie!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.