Ochelari de soare la moda primavara-vara

O pereche de ochelari de soare, aleasa corect este cel mai indispensabil accesoriu din lunile de vara: imaginile dvs. au un accent spectaculos, iar ochii dvs. sunt protejati de razele UV, ceea ce este la fel de important. In noul sezon, brandurile ofera o varietate de modele fara precedent. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti gasesti propriul model, bazandu-te pe stilul tau individual, pe preferintele si geometria exterioara.

Ochelari de soare 2019

Va sugeram sa analizati modelele de ochelari de soare care vor fi la moda in primavara si vara. Acestea au aparut la show-uri de moda ale unor branduri renumite si vor deveni, cu siguranta, must have ale sezonului de vacanta.

Cat-eye

Faimosul model ochi de pisica sau “cat eye” din atributele retro in anii ’50 sa mutat in categoria “trend”. Cu toate acestea, dupa cum se cuvine imprumuturilor din trecut, rama a fost oarecum regandita: de data aceasta, marimea sa s-a schimbat – astazi modelul cat eye trebuie sa fie exagerat de mari, fie exagerat de mici. Nu exista jumatati de masura!

Ochelari de soare dama 2019 ochi de pisica
Tendinte ochelari de soare 2019

Modele colorate

Dovezile vizuale ale caracterului schimbator al modei secolului 21 si antiteza absoluta a paragrafului precedent sunt modele de plastic colorat cu lentile colorate. Galben, roz, albastru, mov…

Ce culoare de ochelari se poarta in 2019

Modele patrate

Interesul pentru moda din anii ’70, care nu-si preda pozitiile, a atins si optica. Ramele patrate oversize care candva erau purtate de benii nostri, au devenit unul dintre cele mai potrivite accesorii ale sezonului. Dovada sunt cele mai recente show-uri de la Gucci, Burberry si Boss.

Ce rame de ochelari de soare se poarta in 2019

Ochelari de soare sport

Boom-ul unui mod de viata sanatos ne-a fost oferit de colantii pentru mersul cu bicileta, pantofii sport pentru alergatul zilnic si ochelari de soare sport (intr-un format adaptat realitatilor orasului, bineinteles). Asadar, ramele de la Courreges par potrivite pentru ciclismul montan, cele de la Roberto Cavalli pentru inot si cele de la MSGM pentru snowboarding (de la Gigi Hadid pana la printesa Anna: toata lumea poarta ochelari soare sport in acest sezon).

Modele ochelari de soare 2019 stil sport

Modele inguste

Modelele ultra-inguste continua sa se deplaseze de la un sezon la altul. Geometria formei nu mai are un inteles special: aceasta poate fi dreptunghiulara, triunghiulara, ovala si chiar “picaturi”, dar trebuie sa fie cat se poate de inguste.

Ce ochelari de soare se poarta in 2019

Lentile oglinda

Argumentul principal pentru revenirea lentilelor oglinda este triumful lor neconditionat la Chanel. Este putin probabil ca cineva sa se certe cu o casa de moda cu renume mondial. Oglinda stralucitoare in combinatie cu alte tendinte – forma patrata sau motive sportiv, de exemplu, pare deosebit de relevanta.

Ochelari de soare oglinda la moda 2019

Ochelari de soare ”Scut”

Ochelarii de soare model scut va garanteaza o protectie maxima impotriva radiatiilor nocive, deoarece pe langa ochi, acestea acopera aproximativ jumatate din suprafata fetei. Caracteristica principala este ca acestia nu sunt divizate in doua jumatati, ca alte modele, dar realizate cu o singura lentila. Decorul este abolsut divers: de la fundite textile decorative (Miu Miu), pana la modele cyberpunk (Loewe).

Ochelari de soare mari 2019

Ochelari de soare rotunzi

O alta referire la anii 70 sunt ramele rotunde, care ne amintesc de cele care au devenit semnul distinctiv al lui John Lennon. Acestea arata ales frumos in special in nuante delicate, descrise mai devreme.

Modele ochelari de soare 2019 rotunzi

Forma inima

Va amintiti de posterul cu celebrul personaj Lolita ai anilor 1962? Eroina principala purta o pereche de ochelari rama carora avea forma a doua inimi, model care a devenit unul din cel mai solicitat in 2019-2020 (o colectie absolut identica este prezentata de Balenciaga). O alegere excelenta pentru cei abordeaza lumea din jur cu umor si stiu ce e romantismul.

Forma rame inima

Ochelari fluture

In aceasta vara, fluturasii se gasesc peste tot: de la broderii si imprimeuri pe haine, la rame de ochelari de soare. Gradul exotic depinde de curajul si imaginatia dvs., deoarece designerii ofera o gama completa de lepidopterologie.

Ochelari de soare 2019 butterfly

Pe lant

Nu mai trebuie sa va temeti ca va veti uita pe undeva sau ca veti pierde ochelarii de soare preferati: atunci cand ii purtati pe un lant peste tot, acest lucru este pur si simplu imposibil. Un alt avantaj este ca nu trebuie sa investiti intr-un nou model de ochelari moderni la moda, deoarece cu acest accesoriu simplu veti putea decora modelul de ochelari pe care deja il aveti.

13

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.