Noul titlu PAC-MAN a fost dezvoltat de studioul românesc Amber. Jocul este disponibil pe toate platformele. (VIDEO)

Noul titlu PAC-MAN a fost dezvoltat de studioul românesc Amber. Jocul este disponibil pe toate platformele

Foto: Bandai Namco Entertainment

Amber, studioul românesc cu sediul în București și birouri în întreaga lume, continuă seria colaborărilor de succes.

De această dată este vorba despre cooperarea dintre Amber și publisher-ul Bandai Namco Entertainment, care a avut ca rezultat cel mai nou joc din faimoasa franciză PAC-MAN.

Astfel, zilele acestea s-a lansat PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, titlu dezvoltat de Amber, în parteneriat cu Bandai Namco, pentru platformele Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S și PC, prin Steam.

Echipa Amber dedicată acestui titlu PAC-MAN a lucrat aproape doi ani la proiect. Echipa a inclus specialiști din toate disciplinele implicate în dezvoltarea de jocuri, de la artă, programare, design, QA, Business Intelligence, până la sound engineering, muzică și producție.

Dezvoltatori din România, Polonia, Ucraina, Mexic, Serbia, Statele Unite și Canada s-au reunit pentru a dezvolta acest joc atât de așteptat de fanii PAC-MAN.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs propune o abordare rapidă a formulei PAC-MAN, în bătălii multiplayer ce pot acomoda până la 64 jucători simultan, cu o varietate de labirinturi interconectate și funcționalitate cross-play între jucătorii de pe PC și cei de pe console.

Sursa: Amber

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.