iPhone 17 Slim, mai scump decât modelul Pro Max? Apple ar pregăti un nou salt generațional în privința design-ului telefoanelor sale

iPhone 17 Slim, mai scump decât modelul Pro Max? Apple ar pregăti un nou salt generațional în privința design-ului telefoanelor sale

Apple ar plănui ca, anul viitor, să schimbe „distribuția” iPhone-urilor din generația a 17-a: astfel, se zvonește că iPhone 17 Plus nu va mai exista, urmând să fie înlocuit de un iPhone 17 Slim, cu o carcasă mult mai subțire.

Ei bine, conform unui nou leak, nu iPhone 17 Plus ar fi telefonul pe care Apple dorește să-l înlocuiască cu ajutorul modelului Slim. Dimpotrivă, acum se zvonește că iPhone 17 Slim urmează să fie cel mai scump model al întregii game, chiar și peste iPhone 17 Pro Max.

De altfel, în ultima vreme, Apple a început să pună un accent din ce în ce mai pronunțat pe subțirimea dispozitivelor sale, un exemplu concret în acest sens fiind chiar noul iPad Pro de 13”, denumit de companie drept „cel mai subțire dispozitiv pe care l-a realizat vreodată”, cu o grosime de numai 5,1mm.

Posibil ca această cale să fie urmată și cu iPhone 17 Slim, anumite surse dezvăluind că Apple intenționează să prezinte acest model drept un salt generațional în ceea ce privește limbajul de design al produselor sale, așa cum iPhone X a fost la vremea sa. Modelul 17 Slim ar trebui să fie semnificativ mai subțire decât orice iPhone precedent și ar putea utiliza un cadru de aluminiu.

Design-ul propriu-zis al telefonului nu a fost finalizat încă, iar Apple explorează în continuare mai multe opțiuni: dynamic island-ul (sistemul de cameră selfie și senzori adiacenți) ar urma să fie mai mic, în timp ce sistemul de camere de pe spate ar urma să fie mutat în partea centrală a telefonului.

Nici dimensiunile ecranului nu sunt încă bătute în cuie, chiar dacă zvonurile precedente afirmau că afișajul lui iPhone 17 Slim ar urma să fie mai mic decât cel al modelului iPhone 15 Plus.

Până vom afla însă direcțiile în care Apple își dorește să ducă iPhone-ul în 2025, toate indiciile spun că lansarea gamei iPhone 16 a intrat în linie dreaptă, aceasta urmând să aibă loc, așa cum ne-am obișnuit, în toamna acestui an.

Sursa: GSMArena.com

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.