SA LANSAT Windows 11 24H2. Iată ce dispozitive vor primi update-ul

A apărut varianta Windows 11 24H2. Iată ce dispozitive vor primi update-ul

Microsoft a lansat, recent, o nouă actualizare pentru Windows: varianta 11 24H2.

Acest update important vine cu o serie de funcții ce promit o performanță mai bună pentru toate dispozitivele pe care va fi instalat. Să vedem ce aduce nou Windows 11 24H2 și care sunt dispozitivele pe care va rula!

Doar pentru PC-uri care au Copilot+

Windows 11 24H2 este mult-așteptata actualizare pe care cei de la Microsoft au publicat-o recent pe pagina lor oficială. Conform website-ului, această versiune va fi disponibilă doar pentru dispozitivele care au Copilot+ instalat.

Primele PC-uri Copilot+ au început să fie livrate săptămâna trecută. Ele sunt echipate cu Snapdragon X Elite bazat pe ARM de la Qualcomm. Cele cu procesoare Intel și AMD x86 vor fi livrate curând.

După ce echipa Microsoft a ținut noua versiune în canalul Release Preview pentru PC-uri x86 de la sfârșitul lunii trecute, ei se concentrează acum pe remedierea tuturor erorilor apărute.

Ideea este ca Microsoft să lanseze dispozitivele direct cu Windows 24H2 în loc să le livreze cu o versiune mai veche și abia apoi să le actualizeze.

Ce oferă Windows 11 24H2

Versiunea Windows 24H2 include mai multe lucruri noi și impresionante. Iată câteva dintre acestea: meniu de setări rapide care pot fi derulate, suport pentru Wi-Fi 7 și fundaluri HDR, crearea de arhive 7-zip și TAR în File Explorer și o comandă numită „sudo”.

Microsoft ar fi vrut să adauge și o funcție cunoscută ca Recall, dar au observat probleme majore de securitate pe parcurs. Din această cauză, Recall a fost pusă pe pauză și nu se știe când și dacă va mai fi lansată.

Disponibilitate

Windows 11 24H2 ar trebui să fie parte integrantă din PC-urile care rulează Windows 11 cam în următoarele câteva luni. Acest lucru, însă, nu se va întâmpla automat pentru toți utilizatorii. Mulți dintre noi s-ar putea să avem de așteptat până la începutul anului 2025.

Sursa: How-to Geek

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.