Mult așteptatul Microsoft Flight Simulator 2024 va fi lansat în noiembrie. (video)

Foto: Xbox/captură YouTube

Cu aproximativ un an în urmă, echipa de la Asobo Studios a anunțat Microsoft Flight Simulator 2024, o continuare a titlului foarte apreciat din 2020. Iată data la care Microsoft Flight Simulator 2024 va fi lansat!

Microsoft Flight Simulator 2024 va fi lansat în noiembrie, aducând îmbunătățiri ale motorului de joc, multe misiuni noi și altele. În timpul celei mai recente prezentări de jocuri a Microsoft, am avut ocazia să vedem din nou simulatorul care urmează să fie lansat și să aflăm data de la care va fi disponibil.

„Microsoft Flight Simulator 2024 este următoarea ediție din franciza Microsoft Flight Simulator. Este cel mai ambițios simulator de zbor pentru consumatori realizat vreodată. 

Acesta prezintă cea mai mare, diversă și detaliată flotă de aeronave, cea mai completă reprezentare a aeroporturilor și a traficului aerian și cea mai uimitoare reprezentare vizuală a Pământului creată vreodată”, scrie Microsoft pe site-ul Xbox.

Microsoft Flight Simulator 2024 va fi lansat pe 19 noiembrie

„Acest nou simulator este proiectat pentru a valorifica cele mai recente tehnologii de simulare, cloud, învățare automată, grafică și jocuri. Microsoft Flight Simulator 2024 merge dincolo de simpla operare a aeronavelor; le va permite pasionaților de simulare să-și urmeze visul unei cariere în aviație”, continuă compania.

„Cu funcții precum stingerea incendiilor din aer, căutare și salvare, zboruri comerciale, operațiuni de transport la distanță, servicii charter VIP, curse aeriene și multe altele, pasionații nu vor experimenta doar bucuria zborului, ci și vor avea parte de cariera de pilot la care au visat întotdeauna.

Cerul te cheamă! Microsoft Flight Simulator 2024 decolează pe PC și Xbox Series X|S pe 19 noiembrie și va fi disponibil cu Game Pass pe consolă, PC și cloud din prima zi”, scrie Microsoft.

Fiind un titlu first-party, MSFS 2024 va fi disponibil din prima zi pe Xbox Game Pass. Va fi interesant de văzut dacă această versiune va primi la fel de mult suport post-lansare ca cea precedentă, punctează KitGuru.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.