Detalii despre camera lui Samsung Galaxy S24 FE. Iată ce senzor va avea!

Samsung Galaxy S24 FE este așteptat să fie lansat mai târziu în acest an. Telefonul va fi o variantă accesibilă a lui Galaxy S24, cu specificații și funcții un pic mai slabe. Ce se știe despre camera lui Samsung Galaxy S24 FE?

S24 FE va succeda modelul Samsung Galaxy S23 FE, care a fost lansat în octombrie 2023. Deși Samsung nu a confirmat încă acest telefon, au existat mai multe zvonuri și scăpări de informații în legătură cu acesta.

Recent, au fost sugerate specificațiile chipsetului. Acum, alte informații indică și câteva detalii despre camera lui Samsung Galaxy S24 FE.

Samsung Galaxy S24 FE ar putea avea un senzor ISOCELL GN3 de 50 megapixeli, 1/1,57 inchi, cu pixeli de 1.0μm, conform Gadgets 360. În mod notabil, aceasta este aceeași cameră principală prezentă pe modelul de bază Samsung Galaxy S24. Informațiile scăpate pe internet nu includ alte detalii despre acest smartphone.

Ce alte detalii sunt cunoscute, în afară de camera lui Samsung Galaxy S24 FE?

Anterior, s-a susținut că, în funcție de piețe, Samsung Galaxy S24 FE ar putea fi dotat cu un chipset Exynos 2400 sau Snapdragon 8 Gen 3. De asemenea, se pare că va avea un ecran AMOLED mai mic, de 6,1 inchi, spre deosebire de display-ul de 6,4 inch al lui Galaxy S23 FE.

Galaxy S24 FE ar putea avea și o baterie de 4.500 mAh. Telefonul ar putea fi echipat cu 12GB de RAM LPDDR5X și până la 256GB de stocare internă UFS 3.1.

Samsung Galaxy S24 FE este așteptat să fie lansat „spre sfârșitul toamnei” acestui an. Alte detalii despre acest telefon nu sunt cunoscute în prezent.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.