Realme testează încărcarea la 300W! Doar o altă companie mai lucrează la asta în prezent.

Foto: realme

Telefoanele cu încărcare ultrarapidă devin tot mai populare, iar schimbarea se întâmplă foarte repede.

Cu câteva luni în urmă, Redmi a anunțat că lucrează la o tehnologie de încărcare de 300W, iar acum realme testează încărcarea la 300W.

Francis Wong, șeful de marketing al realme Global, a confirmat în timpul unui interviu cu YouTuber-ul @Thetechchap că compania testează acum această tehnologie de încărcare extrem de rapidă.

Nu este surprinzător faptul că realme testează încărcarea la 300W, având în vedere că realme este de obicei în fruntea tehnologiei de încărcare.

realme testează încărcarea la 300W. Pe ce dispozitiv ar putea fi aceasta implementată?

Xiaomi și brandul său Redmi au demonstrat deja încărcarea lor de 300W, iar soluția Redmi a reușit să încarce complet un telefon în mai puțin de cinci minute.

De altfel, realme oferă deja încărcare de 240W, care este extrem de rapidă, aceasta fiind disponibilă pe smartphone-ul GT Neo 5 al companiei. Acest telefon poate fi încărcat complet în mai puțin de 10 minute, ceea ce este cu adevărat impresionant.

Până acum, Redmi nu are un telefon care să suporte această tehnologie, așa că este posibil ca realme să își depășească rivalul și să lanseze primul un telefon care să suporte încărcarea de 300W.

Este posibil ca această tehnologie să fie integrată în realme GT Neo 6, deși Wong nu a oferit detalii în acest sens, scrie Phone Arena.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.