Microsoft pregătește trei modele noi de console Xbox Series. (video)

Foto: Microsoft

După numeroase informatii conform cărora compania urma să abandoneze această piață, Microsoft s-a folosit de evenimentul Xbox Games Showcase 2024 pentru a lansa câteva modele noi de console Xbox.

Este vorba despre actualizări ale familiei Xbox Series deja existentă, după cum urmează:

Xbox Series S – 1TB în culoarea „Robot White”

După apariția de anul trecut a modelului Xbox Series S 1TB în culoarea „Carbon Black”, Microsoft recidivează și lansează o consolă similară, însă de culoare albă. Așadar, acest model beneficiază de design-ul compact al gamei Xbox Series S, cu o stocare generoasă SSD de 1TB, și de un preț recomandat de 349,99€.

Xbox Series
Foto: Microsoft

Xbox Series X – 1TB Digital Edition

Cea mai puternică consolă din portofoliul actual al companiei, Xbox Series X, va fi disponibilă în curând și într-o ediție complet digitală, fără unitate optică, cu o stocare de 1TB SSD.

Spre deosebire de modelul Series S, care poate urca doar până la o rezoluție de 1440p, această variantă Series X poate rula jocurile în rezoluție 4K, cu detalii mai ridicate. Consola Xbox Series X digitală, cu stocare de 1TB, va sosi în culoare „Robot White” și va avea un preț recomandat de 499,99€.

Xbox Series
Foto: Microsoft

Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition

Este vorba despre un model special al consolei Xbox Series X, ce include atât drive optic, pentru jocuri fizice, cât și o stocare SDD de 2TB.

Mai mult, acest model vine cu un design special inspirat de „constelații și spiritul de explorare și aventură evocat de spațiul cosmic”, cu un efect „celest” în nuanțele argintiu, gri și verde, care își dorește să reprezinte milioanele de jucători și miile de jocuri din ecosistemul Xbox.

Consola va fi acompaniată de un controller special, cu un D-Pad în culoarea Galaxy Black și o carcasă-spate în culoarea Velocity Green, și va avea un preț recomandat de 649,99€.

Xbox Series
Foto: Microsoft

Precomenzile pentru toate cele trei noi modele de console Xbox Series ar trebui să fie disponibile în curând, lansarea acestora fiind programată pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din acest an.

De asemenea, Sarah Bond, președintele diviziei Xbox, a reiterat faptul că Microsoft nu va renunța la hardware-ul dedicat pentru jocuri, lucrându-se chiar acum la următoarea generație de console Xbox.

Sursa: Xbox Wire

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.