Informații scăpate pe internet arată funcțiile viitoarelor căști true wireless Samsung

Galaxy Buds 2 Pro, generația anterioară de căști true wireless Samsung.

După informațiile apărute despre Samsung Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Watch Ultra, acum au ieșit la lumină și funcțiile viitoarelor căști true wireless Samsung.

Care sunt funcțiile viitoarelor căști true wireless Samsung, Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro? Informațiile apărute sugerează o îmbunătățire a ratingului de protecție IP și o funcție numită „Blade Lights”.

Căștile ar urma să aibă anulare activă a zgomotului (ANC), un rating IP57, o durată lungă de viață a bateriei și multe altele.

Iată detaliile scurse despre funcțiile viitoarelor căști true wireless Samsung

Potrivit 91 mobiles, Samsung Galaxy Buds 3 ar putea oferi până la 6 ore de durată a bateriei și până la 5 ore cu ANC activat. Între timp, Galaxy Buds 3 Pro ar putea avea până la 7 ore de durată a bateriei și 6 ore cu ANC activat.

Generația actuală, Galaxy Buds 2 oferă până la 7,5 ore de baterieiși 5 ore cu ANC dezactivat, în timp ce Galaxy Buds 2 Pro oferă până la 5 ore de redare cu ANC activat și până la 8 ore fără ANC.

Atât Galaxy Buds 3, cât și Galaxy Buds 3 Pro vor avea ANC și EQ Adaptiv, dar varianta Pro va avea Sunet Ambiental și ANC Adaptiv. Se spune că vor oferi conectivitate Bluetooth v5.4, Audio 360 (Audio Spațial), SmartThings Find și multe altele.

Galaxy Buds 3 ar putea avea un setup audio cu un singur driver. Pe de altă parte, Galaxy Buds 3 Pro, mai scumpe, vor oferi probabil un setup cu două drivere. Este de menționat că Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro sunt echipate cu drivere bidirecționale, un woofer și un tweeter, pentru un sunet îmbunătățit.

Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro sunt echipate cu un rating IP57 pentru protecție împotriva prafului și a apei. Aceasta ar fi o îmbunătățire față de ratingul IPX2 și IPX7 văzute la Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro.

Ce culori vor avea viitoarele căști Samsung?

În plus, varianta Pro ar putea avea funcția „Blade Lights”, deși nu este clar ce ar putea însemna aceasta, dar pare că va fi legată de designul viitoarelor căști. Ar putea fi LED-uri, dar aceasta este doar o speculație. Până acum, doar aceste detalii despre viitoarele căști au apărut online.

În aceeași scurgere de informații au fost prezentate și detalii despre culorile noilor căști. Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro ar putea fi lansate în opțiuni de culoare Argintiu și Alb.

Între timp, Galaxy Buds 2 includeau și culorile Graphite, Alb, Onyx, Olive și Lavandă, în timp ce Galaxy Buds 2 Pro au fost disponibile în culorile Graphite, Alb și Bora Purple.

Gigantul tehnologic sud-coreean nu a lansat ceva nou în linia Galaxy Buds din 2022. Compania a lansat Galaxy Buds FE în 2023, iar Galaxy Buds 2 au fost lansate în 2021, în timp ce varianta Pro a fost anunțată în 2022.

Aceste căști, dar și următoarea generație Galaxy Watch, ar putea fi lansate la viitorul eveniment Unpacked Galaxy 2024, unde compania va dezvălui și noi smartphone-uri pliabile și flip, tablete, Galaxy Ring și altele. Samsung nu a dezvăluit încă data exactă a lansării acestor produse.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.