DOOM: The Dark Ages continuă legendara serie de shootere. Când urmează să fie lansat. (video)

Foto: Bethesda

Cu ocazia Xbox Games Showcase 2024, Bethesda și studioul id Software au dezvăluit DOOM: The Dark Ages, următorul joc al legendarei serii de first person shootere.

Conceput drept un prequel single player pentru DOOM (2016) și DOOM Eternal, The Dark Ages va explora, într-un decor „dark fantasy”, originile eroului DOOM Slayer.

De această dată, veți avea de înfruntat o „menajerie” formată atât din demoni complet noi, concepuți special pentru acest joc, precum și din monștri deja familiari fanilor seriei DOOM, „reconstruiți” însă într-un stil medieval.

Pe lângă nelipsitul său Super Shotgun, Slayer-ul va avea la dispoziție un arsenal nou, din care nu vor lipsi un buzdugan construit pentru a sparge capetele inamicilor, precum și un scut echipat cu fierăstrău mecanic, pe care eroul îl va putea arunca spre inamici și apoi recupera.

DOOM The Dark Ages
Foto: Bethesda

Și, pe lângă armele convenționale, pentru prima oară în cadrul seriei DOOM, jucătorii vor putea conduce mașinării de război, precum Atlan, un robot imens capabil să se dueleze cu cele mai mari amenințări ale Iadului.

DOOM The Dark Ages
Foto: Bethesda

Nu în ultimul rând, Slayer-ul va putea calări în luptă un Mecha Dragon înzestrat cu o putere de foc impresionantă.

DOOM: The Dark Ages este bazat pe cea mai recentă versiune a motorului grafic idTech, urmând să-și facă apariția în cursul anului 2025, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Jocul va fi inclus în abonamentul Game Pass.

Sursa: Bethesda.net

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.