Căștile Huawei FreeBuds 6i sunt disponibile în România. Dispun de o nouă tehnologie de anulare a zgomotului

Căștile Huawei FreeBuds 6i sunt disponibile în România. Dispun de o nouă tehnologie de anulare a zgomotului

Huawei lansează în România noile căști FreeBuds 6i. Noile căști ale producătorului introduc un nou design și oferă tehnologie avansată de anulare a zgomotului de fond.

Lansate în cadrul evenimentului din Dubai, desfășurat în luna mai, noile căști Huawei FreeBuds 6i sunt disponibile acum în România. Compania spune că acestea asigură capabilități avansate de anulare a zgomotului.

Printre actualizările aduse seriei i de căști inteligente din portofoliul companiei se numără funcția Intelligent Dynamic 3.1, un bass puternic, o baterie cu autonomie extinsă, dar și un design nou. Căștile sunt disponibile în mai multe nuanțe, precum alb, negru sau mov.

Huawei FreeBuds 6i au cea mai bună tehnologie de anulare a zgomotului din întreaga serie de căști inteligente i – Intelligent Dynamic ANC 3.0. Ajunsă la a treia generație, aceasta se regăsea anterior doar la gama Pro a producătorului.

Intelligent Dynamic ANC 3.0 asigura adaptarea anulării zgomotului pentru 34 de scenarii diferite, pe baza unui algoritm ANC în timp real. Căștile FreeBuds 6i monitorizează zgomotul din jur la fiecare 2.6 microsecunde și ajustează sunetul în aproximativ o secundă.

Noile căști Huawei FreeBuds 6i au fost lansate în România

Pe lângă noul sistem ANC, FreeBuds 6i vin și cu cinci upgrade-uri la nivel de hardware. Actualizările de anulare pasivă a zgomotului (PNC) includ o cameră de filtrare și protecții noi pentru urechi, dar și un sistem de 3 microfoane și o putere de calcul de 2.4 ori mai mare, precum și un driver dinamic magnetic quad de 11 mm.

Huawei spune că această cameră de filtrare a zgomotului este marele plus al acestui sistem și se bazează pe principiul rezonanței Helmholtz. Camera vizează zgomotele de frecvența medie până la înaltă (de la 1 kHz la 3 kHz), astfel că ar trebui să ofere o izolare fonică superioară.

Utilizatorii își pot personaliza experiențele audio prin efectele Multi-EQ, care asigură până la 10 setări diferite, pentru ca muzica să fie redată în funcție de gusturile individuale.

Bateria căștilor asigură un playback de până la 35 de ore cu ajutorul cutiei de încărcare. De asemenea, fiecare cască funcționează până la 8 ore cu o singură încărcare. În plus, o încărcare de doar 10 minute oferă încă 4 ore de playback.

În România, noile căști Huawei FreeBuds 6i sunt disponibile în toate cele trei nuanțe pentru un preț de 499 de lei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.