Marvel’s Midnight Suns, joc gratuit oferit de Epic Games Store. (video)

Marvel’s Midnight Suns, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Foto: 2K / Marvel Entertainment

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC.

Astfel, până pe 13 iunie 2024, la ora 18:00, puteți revendica în mod gratuit jocul Marvel’s Midnight Suns. Odată revendicat, acesta va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Marvel’s Midnight Suns a fost dezvoltat de echipa de la Firaxis, fiind conceput drept un titlu de strategie de tip XCOM în care jucătorii au ocazia de a controla super-eroii favoriți, dar și anti-eroii din universul Marvel.

Jocul poate fi revendicat fără niciun cost suplimentar, doar până pe 13 iunie 2024, la ora 18:00, prin intermediul Epic Games Store, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/marvels-midnight-suns și apoi selectând butonul marcat “Get”.

Un nou joc gratuit săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu încă un astfel de titlu: Redout 2, alături de pachetul de conținut Duke Ravengard’s Champions of Renown Pack pentru jocul free-to-play Idle Champions of the Forgotten Realms.

Până atunci însă, puteți revendica Marvel’s Midnight Suns drept joc gratuit până pe 13 iunie 2024, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.