Youtuber, pus sub acuzare după ce a tras cu artificii într-un Lamborghini din elicopter (VIDEO)

Un youtuber american a fost pus sub acuzare în urma unei cascadorii bizare. El a tras cu artificii într-un Lamborghini.

Un youtuber a fost acuzat pentru o cascadorie postată pe canalul său de YouTube, care implică focuri de artificii trase dintr-un elicopter către un Lamborghini. Din cauza acestui videoclip, Alex Choi, al cărui nume real este Suk Min Choi, are probleme acum cu autoritățile.

Videoclipul în cauză, intitulat „Destroying a Lamborghini with Fireworks”, arată două femei într-un elicopter care zboară aproape de sol și din care erau trase în mod repetat focuri de artificii într-un Lamborghini Huracan. Evenimentul ar fi avut loc anul trecut, în zona San Bernardino, foarte aproape de Los Angeles.

Videoclipul a fost scos de pe canalul său de YouTube, iar Choi a fost arestat miercuri, 5 iunie 2024. Youtuberul în vârstă de 24 de ani a fost acuzat de „plasarea unui dispozitiv exploziv sau incendiar pe o aeronavă”.

Youtuberul ar putea fi închis pentru această cascadorie

O plângere a fost depusă anul trecut, pe 4 iulie, în care se specifică: „În videoclip, Choi ar fi apăsat pe un buton de „tragere rachete” în timp ce două femei se aflau într-un elicopter, trăgând artificii într-o mașină sport Lamborghini condusă cu viteză.”

Oamenii legii consideră că videoclipul a fost filmat pe El Mirage Dry Lakebed din județul San Bernardino.

Dacă va fi găsit vinovat, Choi riscă o pedeapsă maximă legală de 10 ani de închisoare federală. Youtuberul urmează să se confrunte cu acuzarea sa în săptămânile următoare. 

Autoritățile cred că Choi ar fi filmat videoclipul în iunie anul trecut și susțin, de asemenea, că a cumpărat artificiile din Nevada pentru că erau „ilegale în California”.

În plus, se pare că această cascadorie a fost efectuată fără aprobări. Departamentul de Justiție nu a precizat dacă alte persoane ar putea fi acuzate în legătură cu incidentul.

Pilotului elicopterului i s-a retras și licența de pilot de către Administrația Federală a Aviației în ianuarie pentru rolul lor în cascadorie, potrivit plângerii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.