OpenAI refuză să recunoască un lucru evident: Antrenează modelul Sora pe imaginile tale, asta-i întrebarea?

OpenAI refuză să recunoască un lucru evident: Antrenează modelul Sora pe imaginile tale, asta-i întrebarea?

OpenAI refuză să răspundă

Din momentul în care OpenAI, compania de inteligență artificială din spatele DALL-E și ChatGPT, a dezvăluit noul său generator de video AI, Sora, au existat controverse și întrebări legate de modul în care compania sprijinită de Microsoft și-a antrenat noul model de video.

Într-un interviu acordat Wall Street Journal în martie, fostul CEO și actualul CTO al OpenAI, Mira Murati, a refuzat să discute în detaliu setul de date de antrenament al lui Sora sau să facă lumină asupra locului de unde OpenAI ar fi putut să fi furat.

Murati a rămas fermă, insistând că Sora a fost antrenat folosind date disponibile publicului. Ceea ce înseamnă disponibil pentru o persoană ar putea însemna ceva drastic diferit pentru o companie AI.

Opacitatea OpenAI a creat controverse în plus pentru compania care nu este străină de neînțelegeri în relațiile publice.

OpenAI a avut încă o oportunitate să fie deschisă în legătură cu modul în care își antrenează AI-ul. Totuși, asta nu s-a întâmplat.

Shirin Ghaffary de la Bloomberg a discutat cu Brad Lightcap, COO-ul OpenAI, timp de aproape 20 de minute pe scenă la Bloomberg Tech din San Francisco, acoperind diverse subiecte, inclusiv modul în care a fost antrenat Sora, dar fără succes.

Întrebări fără un răspuns clar

Chiar dacă Lightcap a avut destule ocazii să promoveze promisiunile comerciale ale OpenAI, atrăgând fără îndoială investitorii influenți ai companiei, pentru mulți oameni, preocuparea este mai puțin despre viabilitatea comercială a instrumentelor și platformelor OpenAI și mai mult despre modul în care compania le-a construit.

„Vorbind despre Sora, au fost multe discuții, așa cum sigur ai văzut, despre ce date de antrenament au fost folosite pentru a antrena Sora”, a început Ghaffary. „Poți spune, și clarifica odată pentru totdeauna, dacă Sora a fost antrenat cu date de pe YouTube?”.

„Da, adică, uite, conversația despre date este foarte importantă. Evident, trebuie să știm, într-un fel, de unde provin datele. Abia am făcut o postare de săptămâna aceasta despre acest subiect exact, care este practic că trebuie să existe un sistem de identificare a conținutului pentru AI care să permită creatorilor să înțeleagă, pe măsură ce creează lucruri, unde se duc, cine se antrenează pe ele, să poată opta pentru antrenament și utilizare”, s-a răspuns.

Postarea în discuție este un exercițiu lung și vag despre conversațiile publice privind modul în care modelele AI ar trebui să se comporte și are puțin, dacă are ceva, legătură cu datele potențial furate.

Răspunsul lung și evaziv poate însemna ceva, dar întrebarea era dacă OpenAI a folosit date de pe YouTube pentru a antrena Sora.

Inteligența artificială i-a convins pe oameni să renunțe la mașini. Imaginea care îți demonstrează cum arată orașele fără autoturisme

Inteligența artificială i-a convins pe oameni să renunțe la mașini. Imaginea care îți demonstrează cum arată orașele fără autoturisme

Petapixel

Cum ar renunța oamenii la mașini

Cercetătorii au descoperit că dacă le arăți oamenilor imagini realizate de AI despre cum ar putea arăta orașele sustenabile, cu mai puține mașini și mai mult spațiu pentru pietoni, îi convingi de necesitatea unor astfel de măsuri.

Noul studiu publicat în jurnalul Nature a descoperit că prezentarea oamenilor a imaginilor generate de AI ale orașelor americane care depind mai puțin de mașini și mai mult de transportul public și ciclism atrage mai mult sprijin pentru politici de transport durabile.

Școala de Management Sloan de la MIT a prezentat unui număr de 3.100 de participanți o factură ipotetică de 500 de milioane de dolari care ar înlocui jumătate din toate benzile pentru mașini din Statele Unite cu benzi pentru autobuze, piste pentru biciclete și trotuare mai late.

Subiecților le-a fost arătată o fotografie luată din Google Street View cu un peisaj urban dominat de mașini și apoi trei alternative AI care arată cum ar putea afecta proiectul mediul urban.

Participanților care au văzut ilustrațiile AI ale orașului concepute pentru pietoni în loc de mașini le-a fost mai probabil să spună că ar susține legea fictivă.

Imaginile AI au fost generate de DALL-E 2

Cercetătorii au generat versiuni alternative ale orașelor Chicago și New York, de asemenea.

În momentul în care cercetătorii au investigat datele, cercetătorii au descoperit că imaginile AI au avut cel mai mare efect asupra alegătorilor republicani.

„Prin construirea acestor tipuri de vizualuri, ne ajută să aducem oamenii pe aceeași lungime de undă”, a declarat Rahul Bhui, co-autor al studiului și profesor asociat de marketing care studiază economia comportamentală la MIT.

Cercetătorii vor să analizeze rolul pe care imaginile îl pot juca în modelarea politicilor publice, cu generatoarele de imagini AI oferind o modalitate rapidă și ușoară de a face o ilustrație.

Codul de pe fructe şi legume, care îţi arată caT DE proaspete SUNT.

Codul de pe fructe şi legume care îţi arată care sunt mai proaspete. Aşa salvezi mulţi bani

Așa vă dați seama care sunt mai proaspete și care sunt de evitat. foto: freepik

Codul de pe fructe şi legume care îți arată cât sunt de proaspete

V-ați uitat vreodată pe eticheta fructelor şi legumelor pe care le cumpărați din supermarketuri? Există un cod pe pungile cu legume și fructe, care conţin un cod extrem de important. În acest mod, veți ști care sunt fructele și legumele mai proaspete și care sunt cele pe care trebuie să le evitați la raft.

De obicei, fructele și legumele pe care le găsim în supermarketurile din țară au pe ambalajul lor un sticker, logo sau cod care conțin informaţii preţioase despre produsul respectiv. Experții în alimentație precizează că aceste coduri se numesc PLU și arată dacă produsul a fost crescut în condiții bio sau dacă a fost modificat genetic.

În plus, mai există un cod pe care multe persoane nu îl știu atunci când cumpără fructe și legume din comerț! Acest cod arată care sunt mai proaspete și pe care le puteți consuma în siguranță.

Trucul util pentru toată lumea

Gemma a arătat tuturor etichetele fructelor și legumelor dintr-un supermarket Tesco și a dezvăluit care este codul la care să fiți atenți când le cumpărați. Femeia susține că „F15”, asta înseamnă 15 iunie.

„Vrei să știi un truc pentru a cumpăra alimente proaspete? F este luna! Deci iunie dacă F și aceasta este luna șase. Ianuarie ar fi A. Înseamnă că poți cumpăra mâncare mai proaspătă”, a mai completat Gemma.

Cum descifrezi codurile

Un angajat Tesco a relatat că a fost învățat despre codificarea legumelor și fructelor. Pe Tik-Tok, acesta a demonstrat pe anumite produse: punga de legume din stânga avea codul A3 față de punga din dreapta care afișa codul A6. Litera se corelează cu luna anului, iar numărul este ziua. A echivalează cu ianuarie și trei este a treia zi a lunii sau șase este a șasea zi a lunii.

„Până când am început să lucrez în Tesco, habar nu aveam despre asta. Este un lucru atât de bun pentru a ajuta la reducerea deșeurilor”/ „Codul este menit să oprească atâta risipă”/ „Este uimitor! Era atât de enervat că nu știam cât de proaspete erau, de fapt/ „Aceste date sunt pentru a ajuta la rotația stocurilor și pentru a reduce risipa. Prea mulți oameni nu folosesc alimente din cauza unei date pe ambalaj”.

Greutățile tinerilor din ziua de azi. Se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, care sunt motivele. (STUDIU)

Greutățile tinerilor din ziua de azi. Se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, care sunt motivele

Într-un context în care inteligența artificială promite să simplifice viața și să pună accent pe ceea ce contează cu adevărat, tinerii din România, în special cei din Generația Z, se confruntă cu constrângeri financiare și stres din cauza responsabilităților zilnice.

Conform studiului Portretul Gen Z – Insights PulseZ, ediția 2023-2024, realizat de RBL și MKOR, presiunea responsabilităților rămâne o provocare constantă pentru această generație.

Cu toate acestea, doar 7% dintre tineri apelează la sprijin specializat în momentele de stres, în timp ce 4% nu caută ajutor de niciun fel.

Studiul urmărește să descopere starea generală a tinerilor din Generația Z, incluzând comportamentul lor online, obiceiurile de consum, nevoile, preferințele ocupaționale, interesul pentru antreprenoriat și sustenabilitate, precum și motivațiile lor în viața personală și profesională.

Provocările financiare ale Generației Z

Tinerii din Generația Z se confruntă zilnic cu multiple provocări legate de bani și responsabilități.

Constrângerile financiare și dificultatea de a economisi sunt principalele probleme pentru 52% dintre aceștia, în timp ce stresul și presiunea responsabilităților afectează 45% dintre tineri. Numai 4% dintre respondenți au declarat că nu se confruntă cu niciuna dintre aceste provocări, potrivit economedia.ro.

Pentru a gestiona stresul zilnic, Generația Z apelează la diverse metode de relaxare. Majoritatea tinerilor (51%) ascultă muzică pentru a se destinde, în timp ce 38% preferă să discute cu un prieten sau o prietenă.

Mai mult decât atât, 35% aleg să vorbească cu un membru al familiei. Activități relaxante precum cititul unei cărți, activitățile în aer liber sau exercițiile de mindfulness și yoga sunt preferate de aproximativ 15% dintre tineri pentru a reduce stresul.

S-ar vrea independență financiară, dar condițiile economice din România sunt potrivnice

Independența financiară este o motivație majoră pentru 50% dintre tinerii din Generația Z, dar aceștia nu sunt dispuși să facă compromisuri în ceea ce privește sănătatea lor, o preocupare pentru 49% dintre ei.

Împlinirea personală și succesul în carieră sunt, de asemenea, priorități importante, cu 41% și, respectiv, 31% dintre tineri declarându-le ca fiind esențiale.

Într-o perioadă marcată de evoluții tehnologice rapide și promisiuni de simplificare a vieții prin inteligență artificială, tinerii din România continuă să se lupte cu constrângeri financiare și stresul responsabilităților zilnice.

Apple lansează mai multe funcții noi. Cum îți fac viața mai ușoară

Apple lansează mai multe funcții noi. Cum îți fac viața mai ușoară

Ce a lansat Apple

În preajma Zilei Mondiale a Conștientizării Accesibilității, Apple a dezvăluit o serie de actualizări anuale ale caracteristicilor sale de asistență, cu un accent pe funcții inovatoare și extinderea utilității acestora pentru un public mai larg.

Un exemplu este funcția Personal Voice, lansată anul trecut, fiind utilă celor care sunt în pericol să-și piardă vocea sau au alte motive, pentru a-și păstra semnătura vocală pentru cei dragi în absența lor.

Apple aduce suport pentru urmărirea ochilor la modelele recente de iPhone-uri și iPad-uri, precum și scurtături vocale personalizabile sau indicii de mișcare vehicul și multe altele.

Urmarirea ochilor incorporată pentru iPhone-uri și iPad-uri: Una dintre cele mai interesante caracteristici este capacitatea de a folosi camera frontală a iPhone-urilor sau iPad-urilor, cel puțin cele cu cip A12 sau mai recent, pentru a naviga în software fără echipamente sau accesorii suplimentare.

Această funcție, numită Dwell Control, le permite oamenilor să privească ecranul pentru a naviga prin elemente precum aplicații și meniuri, apoi să persiste asupra unui element pentru a-l selecta.

Scurtături vocale pentru controlul fără mâini mai ușor: Apple lucrează și la îmbunătățirea accesibilității controlului vocal pe iPhone-uri și iPad-uri.

Inteligența artificială, folosită din plin de gigant

Folosind din nou inteligența artificială încorporată pentru a crea modele personalizate pentru fiecare persoană care configurează o nouă scurtătură vocală, utilizatorii pot configura o comandă pentru un cuvânt sau o frază. Siri va înțelege aceste comenzi și va efectua sarcina sau scurtătura desemnată.

Haptici muzicali în Apple Music și alte aplicații: Pentru cei surzi sau cu probleme de auz, Apple aduce haptici în aplicațiile de muzică de pe iPhone-uri, începând cu milioane de cântece pe propria sa aplicație Music.

Atunci când este activată, haptica muzicală va reda beat-uri, texturi și vibrații specializate în tandem cu sunetul pentru a aduce un nou strat de senzație.

Va fi disponibilă ca o interfață de programare a aplicațiilor (API), astfel încât dezvoltatorii să poată aduce o mai mare accesibilitate în aplicațiile lor.

Cum ar trebui să-ți încarci telefonul ca să te țină bateria mai mult. Ce se întâmplă dacă îl ții la priză peste noapte

Cum ar trebui să-ți încarci telefonul ca să te țină bateria mai mult. Ce se întâmplă dacă îl ții la priză peste noapte

Mituri și adevăruri despre încărcarea telefonului

Încărcarea telefonului mobil este un subiect care generează multe dezbateri și confuzii.

În acest articol, vom explora cele mai bune practici recomandate de experți pentru a-ți încărca telefonul în mod eficient și pentru a maximiza durata de viață a bateriei, precum și ce se întâmplă dacă îți lași telefonul conectat la priză peste noapte.

Multe dintre temerile legate de încărcarea bateriilor de la telefon, cum ar fi suprasolicitarea, sunt adesea exagerate. Telefoanele moderne sunt echipate cu cipuri de protecție care previn încărcarea excesivă.

Odată ce bateria atinge 100%, încărcarea se oprește automat. Aceasta înseamnă că nu există un risc real de „supraîncărcare” atunci când telefonul este lăsat la încărcat peste noapte​​.

Încărcarea peste noapte

Cu toate acestea, a lăsa telefonul conectat la priză peste noapte poate avea alte dezavantaje. De exemplu, încărcarea continuă poate produce căldură și, dacă telefonul este încărcat într-un spațiu prost ventilat sau acoperit (cum ar fi sub o pernă), acesta se poate încălzi. Încălzirea excesivă poate afecta durata de viață a bateriei pe termen lung​​.

Practici recomandate

  1. Încărcarea optimizată: Multe dispozitive noi, inclusiv telefoanele Apple de la iOS 13 încoace, sunt echipate cu funcția de încărcare optimizată. Aceasta limitează încărcarea bateriei la 80% când telefonul este conectat pentru o perioadă îndelungată, cum ar fi peste noapte, pentru a reduce uzura bateriei​​.
  2. Evitați extremele de temperatură: Bateriile lithium-ion sunt sensibile la temperaturi extreme. Apple specifică, de exemplu, că încărcarea iPhone-urilor într-un mediu mai cald de 35 grade Celsius poate deteriora permanent bateria. La fel, nu este recomandat să încărcați telefonul în condiții de frig extrem​.
  3. Încărcarea parțială: Este o practică bună să încărcați bateria telefonului între 30% și 80%. Aceasta ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei, deoarece încărcările complete de la 0% la 100% pot accelera deteriorarea bateriei​.

În final, încărcarea telefonului nu trebuie să fie o sursă de stres. Telefoanele moderne sunt proiectate să gestioneze eficient procesul de încărcare, protejându-și bateria.

Adoptând câteva dintre practicile de mai sus, poți contribui la prelungirea duratei de viață a bateriei telefonului tău și la menținerea performanței sale optime pe o perioadă mai lungă de timp.

Revoluția digitală și impactul asupra pieței muncii: Provocări și oportunități

Revoluția digitală și impactul asupra pieței muncii: Provocări și oportunități

AI Summer: O vară a Inteligenței Artificiale

Specialiștii în strategie prospectivă subliniază importanța pregătirii pentru viitor în contextul revoluției digitale, evidențiind paralelele surprinzătoare cu transformările industriale anterioare.

Astfel, Diana Stafie, fondatoarea Future Station și expertă în foresight, compară impactul actual al tehnologiei digitale cu revoluția adusă de tractor și utilaje în agricultură cu secole în urmă, conform Wall-Street.

Stafie remarcă că, în ciuda temerilor legate de pierderea locurilor de muncă, datele arată că tehnologia a generat, în general, mai multe oportunități decât a eliminat. Analogia tractorului sugerează că adaptarea la schimbare este cheia menținerii relevanței în piața muncii.

„Noi, ca oameni, am mai trecut prin astfel de valuri de reziliență. Acum sute de ani, tractorul și utilajele au fost ChatGPT-urile pentru oamenii care făceau agricultură și dădeau cu sapa. Și ei se gândeau la acea vreme „oare o să îmi ia jobul, oare eu cum pot să rămân relevant?”. Deci cumva am reușit să ne reinventăm. Asta nu înseamnă că aceiași oameni s-au reinventat pe aceleași joburi. Nu, există un decalaj de adopție de anumite abilități și potrivire în așa fel încât să rămânem relevanți. Însă datele arată că tehnologia a produs aproape dublu ca număr de joburi decât a luat. Bineînțeles că nu neapărat pentru aceiași oameni. Și atunci cred că digitalizarea ar trebui privită și din această perspectivă”, a explicat Diana Stafie, la conferința HR 2.0 – Piața muncii între prudență și încetinire economică, organizată de wall-street.ro.

Termenul „AI Summer” reflectă perioada favorabilă în cercetarea și dezvoltarea inteligenței artificiale, caracterizată de entuziasm și investiții substanțiale. Istoria cercetării AI-ului, de la finanțarea proiectelor de către DARPA până la ciclurile de inactivitate numite „Iarna AI-ului”, ilustrează evoluția domeniului și revenirea sa puternică în atenția publicului.

Provocările viitoare și rolul umanității

După perioade de interes fluctuant, în prezent, avansul tehnologic și social accelerează adoptarea AI-ului, pregătind terenul pentru o transformare majoră pe piața muncii. Proiecțiile indică atât crearea, cât și pierderea de locuri de muncă, iar specialiștii subliniază necesitatea adaptării și reinventării în fața acestor schimbări.

Cu toate acestea, o întrebare crucială persistă: Cum păstrăm umanitatea în era digitală? Îngrijorările legate de automatizarea activităților, inclusiv a celor creative, pun sub semnul întrebării esența umană într-o lume dominată de tehnologie.

Specialiștii în strategie prospectivă subliniază importanța dezvoltării abilităților adaptative și creativității în fața schimbărilor tehnologice rapide. În final, cheia pentru o tranziție reușită în era digitală rezidă în capacitatea noastră de a ne adapta și de a rămâne fideli esenței umane într-o lume tot mai digitalizată.

Monitoare pentru gaming: AGON by AOC își extinde gama G4 cu două noi modele accesibile

Monitoare pentru gaming: AGON by AOC își extinde gama G4 cu două noi modele accesibile

Foto: AGON by AOC

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și accesorii IT din lume, prezintă cele mai recente modele ale seriei G4 dedicată gaming-ului: 24G4XE, cu o diagonală de 23,8″ (60,5 cm) și monitorul 27G4XE, cu o diagonală de 27″ (68,6 cm).

Lansată în acest an, noua serie G4, cu design-ul său inspirat de avioanele de vânătoare, este deja disponibilă pe piață, oferind modelele Full HD reglabile pe înălțime 24G4X și 27G4X, precum și modelul QHD Q27G4X.

Proiectate pentru a răspunde nevoilor jucătorilor care solicită performanțe înalte, dar fără costuri ridicate, 24G4XE și 27G4XE reprezintă alternative mai accesibile, cu un design actualizat, păstrând în același timp specificații de înaltă performanță, cum ar fi o rată de reîmprospătare de 180 Hz și timpi de răspuns GtG de până la 1 ms. Aceste modele vin în ajutorul utilizatorilor care caută caracteristici competitive la un preț mai atractiv.

Design-ul fără ramă pe 3 laturi al AOC GAMING 24G4XE și 27G4XE este potrivit și pentru configurațiile extinse cu mai multe monitoare.

Seria G4: preț entry-level , performanțe înalte

Anunțate în acest an, monitoarele de gaming din noua serie G4 de la AGON by AOC au fost concepute pentru a înlocui modelele seriei anterioare G2, apreciate pentru performanțele lor. Cu un design nou, elegant, de culoare neagră, inspirat de unghiurile ascuțite ale unui avion de luptă, seria G4 aduce noutăți, păstrând în același timp un cost de achiziție accesibil.

Evoluând de la o rată de reîmprospătare de 144/165 Hz, noile modele dispun acum de o rată de refresh de 180 Hz, îmbunătățind claritatea și fluiditatea mișcărilor. Modelele anterioare FHD 24G4X și 27G4X, precum și modelul QHD Q27G4X, sunt echipate cu suporturi reglabile pe înălțime pentru a promova o postură sănătoasă și ușurința de utilizare.

Principala diferență dintre modelele 24G4XE și 27G4XE și cele două modele precedente este suportul simplificat, care oferă reglarea înclinării (-5/23°) pentru a satisface nevoile ergonomice de bază, reducând în același timp costul total. Pentru utilizatorii care dispun de alte mijloace de reglare (birouri reglabile sau brațe de monitor) pentru o înălțime optimă de vizualizare, noile 24G4XE și 27G4XE completează seria cu standuri mai simple.

AOC GAMING G4
Foto: AOC GAMING 24G4XE

Imagini clare și fluide

Monitoarele utilizează un panou Fast IPS, oferind o rezoluție Full HD (1920×1080) clară, completată de o rată de refresh de 180 Hz și un timp de răspuns GtG de până la 1 ms, pentru un gameplay fluid și fără întreruperi. Cu o luminozitate de 300 niți, un raport de contrast de 1000:1 și suport HDR10, aceste monitoare promit imagini vii și realiste într-o gamă largă de jocuri.

Concepute pentru flexibilitate

Ambele modele dispun de un design fără ramă pe trei laturi, ideal pentru configurații cu mai multe monitoare. Pentru jucătorii care au nevoie de mai multă flexibilitate, ambele monitoare sunt echipate cu capacități de montare VESA 100×100, permițând astfel atașarea lor de brațe dedicate, lărgind astfel posibilitățile de reglaj. Suportul Adaptive-Sync asigură o performanță optimă, lipsită de erori grafice. Noul meniu OSD este mai intuitiv, iar software-ul G-Menu oferă moduri și funcții orientate către jocuri, precum Smart Crosshair sau Shadow Control.

AOC GAMING G4
Foto: AOC GAMING 27G4XE

Conectivitatea nu este compromisă, ambele modele dispunând de două intrări HDMI 2.0 și o intrare DP 1.4, alături de 2 difuzoare de 2W pentru o experiență multimedia completă. Aceste specificații asigură faptul că monitoarele 24G4XE și 27G4XE sunt potrivite atât în a satisface cerințele jocurilor moderne, dar și a diferitelor nevoi întâlnite în finalizarea sarcinilor de zi cu zi.

Preț și disponibilitate

AOC GAMING GAMING 24G4XE și 27G4XE beneficiază de o garanție de 3 ani și vor fi disponibile începând cu luna iunie 2024, la un preț recomandat de 792 lei și, respectiv, 941 lei.

Sursa: AGON by AOC

Google sărbătorește 15 de Minecraft cu un easter egg interesant

Google sărbătorește 15 de Minecraft cu un easter egg interesant

Foto: Profimedia Images

Popularul joc Minecraft a împlini astăzi 15 ani. Google aniversează acest eveniment cu un easter egg amuzant.

Minecraft a fost lansat în urmă cu 17 ani, în data de 17 mai 2009. Pe atunci numit „Cave Game”, aceasta era prima versiune a ceea ce urma să fie Minecraft-ul pe care milioane de gameri de pretutindeni îl știu și îl iubesc.

Anul acesta, jocul își sărbătorește aniversarea de 15 ani și, odată cu aceasta, Google lansează un easter egg distractiv. Dacă accesați Google.com astăzi și căutați „Minecraft”, un bloc de iarbă din joc va apărea în partea de jos a paginii odată ce este complet încărcată.

Făcând clic pe acesta, pornește un nou mod în care devii Steve, personajul iconic al jocului și poți sparge elementele de pe ecran pentru a dezvălui părți ale unei lumi Minecraft.

Easter egg în Google cu ocazia aniversării a 15 ani de Minecraft

Dacă vom mișca cursorul pe ecran vom putea selecta părți individuale ale paginii cu rezultate de la Google, ne sunt dezvăluite mai multe elemente. Pe măsură ce dăm clic pe fiecare piesă, brațul lui Steve se mișcă și începe să spargă acele blocuri.

Odată ce sunt afișate piesele din lumea Minecraft, puteți sparge și acele blocuri individuale. În mod inteligent și ca în jocul real, unele blocuri durează mai mult să se spargă decât altele.

Pe măsură ce derulați în jos pagina de căutare Google, pot fi afișate mai multe piese dintr-o lume Minecraft, inclusiv peșteri. Pe măsură ce derulați în jos, s-ar putea să găsiți minereu, TNT, The Nether și multe altele.

Un contor din partea stângă a ecranului arată câte blocuri ați spart în diferite părți ale lumii.