Amazon Prime Video va lansa un serial TV bazat pe seria Tomb Raider. (VIDEO)

Amazon Prime Video va lansa un serial TV bazat pe seria Tomb Raider

Foto: Crystal Dynamics

Serviciul Amazon Prime Video a anunțat că a dat undă verde unui nou serial Tomb Raider, al cărui scenarist și producător executiv va fi actrița britanică Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Crashing, Killing Eve).

Proiectul acestui serial a rezultat din înțelegerea încheiată de Crystal Dynamics cu Amazon MGM Studios pentru a dezvolta noi povești Tomb Raider pentru micul și marele ecran.

Noul serial Tomb Raider va fi disponibil simultan în peste 240 de țări și teritorii de pe întregul glob, prin intermediul serviciului de streaming Amazon Prime Video, disponibil și în țara noastră.

De altfel, Prime Video nu este străin de adaptările jocurilor video pentru micul ecran: foarte apreciatul serial Fallout (bazat pe seria de jocuri omonimă) a fost lansat luna trecută, iar studiourile Amazon lucrează, împreună cu PlayStation Productions, la un serial bazat pe seria God of War.

Lara Croft is coming to Prime Video in a live-action series.

Phoebe Waller-Bridge set as Writer and Executive Producer.

👉 Learn More: https://t.co/mMljXeciw6 pic.twitter.com/bfzSrzbXpd

— Crystal Dynamics (@CrystalDynamics) May 14, 2024

De asemenea, Crystal Dynamics și Amazon Games au anunțat deja colaborarea pentru realizarea și publicarea viitorului joc din seria Tomb Raider. Acesta promite să fie un titlu action/adventure bazat pe poveste, single player, și următorul capitol din aventurile legendarei exploratoare Lara Croft. Viitorul joc al seriei Tomb Raider este dezvoltat cu ajutorul Unreal Engine 5.

Noul serial Tomb Raider îi va avea ca producători executivi pe Phoebe Waller-Bridge și Jenny Robbins (Wells Street Productions), Crystal Dynamics, Dmitri M. Johnson (dj2 Entertainment), Michael Scheel și Legendary Television. Amanda Greenblatt si Ryan Andolina (Star Party) vor juca roluri de producători consultanți, serialul urmând să fie produs de Crystal Dynamics și Amazon MGM Studios.

În 2024, vom mai primi un serial animat bazat pe această serie de jocuri video, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft urmând să fie disponibil pe Netflix.

Sursa: TombRaider.com

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.