Ce testament a lăsat Draga Olteanu Matei. Cine va moșteni averea actriței

Răsfățată și apreciată de toată țara, Draga Olteanu Matei nu a lăsat în urmă o avere mare. Astfel că testamentul actriței nu cuprinde valori materiale importante: o garsonieră în București și o casă în Piatra Neamț.

Ce testament a lăsat Draga Olteanu Matei

Acestea sunt bunurile care au rămas în urma morții sale. Iată care sunt singurele rude în viață, care o vor moșteni pe Draga Olteanu Matei. Este de notorietate faptul că marii artiști din România nu sunt atât de privilegiați când vine vorba despre venituri. Draga Olteanu Matei s-a stins din viață pe data de 18 noiembrue 2020 și,  așa cum era de așteptat, nici Draga Olteanu Matei nu face excepție de la regulă. Pensia Dragăi Olteanu matei era de 1700 de lei. La această sumă se mai adăugau și cei 2500 de lei sub formă de indemnizație de la UNITER. Astfel că bunurile rămase în urma ei nu sunt mari.

Însă cine sunt cei care o vor moșteni pe marea artistă a României? Mai precis, aceștia sunt doi nepoți ai actriței, care vor moștemi agoniseala din cei 87 de ani de viață. De altfel, cei doi s-au aflat alături de artistă până la trecerea ei în neființă. Draga Olteanu Matei deținea o garsonieră în București și o casă în Piatra Neamț.

Nepoții ei o vor moșteni

Aici s-a retras actrița în ultimii 13 ani din viață. Așa cum bine se știe, aceasta nu a avut copii, fiind, de altfel, și motivul pentru care aceste bunuri vor ajunge la nepoți. Cunoscuții regretatei actriței au mai spus că Draga Olteanu Matei a iubit călătoriile, iar mulți dintre banii câștigați de-a lungul carierei sale au fost investiți în această pasiunea. Ea adora să ajungă în locuri noi alături de cei dragi sufletului său.

În afara celor două locuințe, situate în București și în Piatra Neamț, Draga Olteanu Matei mai avea și o colecție mică de costume populare, blănuri și bijuterii. De asemenea, toate acestea vor ajunge tot în posesia nepoților săi dragi.

Prin urmare, testamentul actriței Draga Olteanu Matei nu este stufos atunci când vine vorba despre partea materială. În schimb, moștenirea artistică lăsată în urmă de aceasta este inestimabilă. Sutele de roluri în film și teatru au transformat-o într-una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale României din toate timpurile.

Amintim că pe 18 noiembrie 2020, Draga Olteanu Matei a murit la Iași, lăsând în urmă un mare gol, în rândul fanilor ei. Acum, scena românească rămâne astfel, fără un alt nume de referință, care, cu siguranță, ne-a făcut viața mai frumoasă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.