Indiana Jones and the Great Circle – o nouă secvență cinematică în munții Himalaya. (video)

VIDEO: Indiana Jones and the Great Circle – o nouă secvență cinematică în munții Himalaya

Foto: Bethesda

Din showcase-ul pregătit de Xbox pentru vara acestui an, nu a lipsit unul dintre cele mai importante titluri exclusive ce urmează să fie lansat în 2024: Indiana Jones and the Great Circle, de la Bethesda și studioul Machine Games.

Este vorba despre un joc single player de aventură, care urmează să fie redat din perspectivă first person și a cărui acțiune este plastă în 1937, între evenimentele din filmele “Raiders of the Lost Ark” și “The Last Crusade.

Povestea îl va purta pe Indy prin toate colțurile lumii, de la bibliotecile din Vatican, la deșerturile din Egipt și până în templele scufundate din Sukhothai sau vârfurile înzăpezite ale munților Himalaya, pentru a strânge indicii și a rezolva un mister antic.

Tocmai această ultimă locație este portretizată în secvența cinematică prezentată în cadrul Xbox Games Showcase 2024, pe care o puteți urmări în continuare. Din păcate, nu a fost comunicată și o dată exactă de lansare a jocului.

Gameplay-ul promite să se axeze în principal pe explorare, aventură și rezolvarea de puzzle-uri (vor exista chiar și astfel de secvențe opționale), însă va avea și porțiuni de acțiune sau stealth.

Pe parcursul tuturor acestor secvențe, Indy își va putea folosi renumitul bici fie pentru a lupta cu inamicii, pentru a le distrage atenția sau pentru a interacționa cu mediul înconjurător.

Indiana Jones and The Great Circle urmează să fie lansat în cursul anului 2024, în versiuni pentru Xbox Series X|S și PC. Jocul va fi inclus în abonamentul Game Pass.

Sursa: Bethesda YouTube

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.