UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit în EA SPORTS FC 24 și EA SPORTS FC Mobile. (video)

UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit în EA SPORTS FC 24 și EA SPORTS FC Mobile

Foto: EA Sports

Electronic Arts a anunțat actualizarea Festival of Football pentru EA SPORTS FC 24 și EA SPORTS FC Mobile, înainte de turneul UEFA EURO 2024.

În acest update gratuit, fanii pot experimenta turneul autentic UEFA EURO 2024 și toate cele 24 de federații calificate – și nu numai – pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Nintendo Switch, dar și în EA SPORTS FC Mobile. Jucătorii își pot conduce națiunile spre gloria europeană, în timp ce fotbaliștii de top se confruntă pentru a deveni campioni ai Europei.

Nu am putea fi mai încântați să introducem pentru prima dată UEFA EURO 2024 în experiențele EA SPORTS FC, un turneu care creează atât de mult entuziasm, o competiție extraordinară și momente de neuitat. Cu această actualizare a jocului, fanii pot face istorie alături de unii dintre cei mai buni jucători din Europa, trăind fiecare răsturnare de situație și emoție a experienței acestei competiții emblematice prin toate cele 24 de federații și o varietate de kituri autentice, stadioane reale, moduri de joc și multe altele.

– Nick Wlodyka, SVP și Group GM, EA SPORTS FC.

EA SPORTS FC 24 plasează jucătorii în turneul din Germania, cu o experiență autentică UEFA EURO 2024, care reflectă detaliile turneului, de la actualizări ale echipamentelor echipelor naționale până la stadioane reale, precum și aspectul actualizat al vedetelor, pentru a aduce chipurile celor mai buni jucători din Europa pe scena internațională.

Suntem încântați să anunțăm includerea UEFA EURO 2024 în cadrul EA SPORTS FC și să îl vedem în acțiune în cadrul viitoarei finale eEURO. EA SPORTS FC va permite milioanelor de fani să se conecteze și să experimenteze turneul ca niciodată până acum și să își conducă virtual națiunea favorită, din faza grupelor până la eliminatorii.

– Guy-Laurent Epstein, Directorul de Marketing al UEFA.

Jucătorii își pot conduce țara, pot să joace ca vedetă a echipei naționale pe care au ales-o sau drept un fotbalist personalizat. Actualizarea oferă jucătorilor o varietate de moduri în timp ce își croiesc drumul spre glorie: în modul turneu pentru un singur jucător, în kick-off sau față în față cu prietenii online.

  • În modul Lead Your Nation, fanii se pot plasa în inima UEFA EURO 2024, conducându-și națiunea spre victorie, luând cu asalt turneul ca un fotbalist real sau cu un jucător personalizat. Pe măsură ce parcurg etapele, fanii pot alege să parcurgă turneul ca jucător, bucurându-se în același timp de posibilitatea de a finaliza exerciții de antrenament pentru a câștiga PlayStyles, îmbunătățindu-și jocul în drumul spre trofeu.
  • De asemenea, jucătorii pot experimenta UEFA EURO 2024 într-un mod turneu pentru un singur jucător, care le permite să scrie (sau să rescrie) viitorul națiunii lor. Alegând între una dintre cele 24 de țări calificate sau o altă națiune europeană, fanii își pot croi drum prin grupe realiste și prin eliminatorii.
  • În modul Kick-Off, fanii se pot provoca unii pe alții sau pot juca împotriva CPU AI într-o experiență autentică de turneu, selectând un meci din faza grupelor sau din runda eliminatorie, inclusiv meciul actualizat „Meciul zilei”, care reflectă meciurile autentice din turneu.
  • Prietenii pot, de asemenea, să se confrunte și să trăiască emoția turneului UEFA EURO 2024™ cu meciuri autentice în modul online.

Un set complet nou de Challenges va permite fanilor să experimenteze UEFA EURO 2024 în timp ce câștigă recompense care pot fi deblocate/folosite în modurile Football Ultimate Team, Clubs sau Career (ca jucător sau manager).

În plus, jucătorii se pot bucura de conținutul UEFA EURO 2024 în Football Ultimate Team, cu o serie de campanii care au ca temă acțiunea live din Germania.

Aceste campanii celebrează jucătorii pregătiți să își conducă națiunile în turneu, vedetele revoluționare care apar în timpul fazei grupelor, marile glorii ale jocului care au strălucit în turneele trecute și cei mai buni jucători din întreaga lună, în timp ce festivalul de fotbal aduce emoție și elemente de jucător actualizate în Football Ultimate Team.

UEFA EURO 2024 va ajunge, de asemenea, în EA SPORTS FC Mobile între 12 iunie și 25 iulie, cu un eveniment în joc în care utilizatorii pot experimenta campania completă cu toate cele 24 de țări calificate și pot intra în Key Match, o modalitate inedită de a juca anumite meciuri din lumea reală de la UEFA EURO 2024.

EA SPORTS FC Mobile va include, de asemenea, modul Tournament Mode pentru a juca meciuri PvE, subliniat de autenticitatea reală a jocului, cu două stadioane, steaguri și bannere ale echipelor naționale, tranziții de transmisie și melodia UEFA EURO 2024.

Turneul UEFA EURO 2024 este disponibil acum în EA SPORTS FC 24 ca parte a update-ului gratuit Festival of Football.

EA SPORTS FC 24 este disponibil acum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC și Nintendo Switch. EA SPORTS FC Mobile este disponibil gratuit pe  App Store și Google Play Store.

Sursa: EA România

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.