Probleme cu aplicația Spotify. Playlist-urile utilizatorilor au dispărut fără urmă

Probleme cu aplicația Spotify. Playlist-urile utilizatorilor au dispărut fără urmă

Un nou bug afectează aplicație Spotify. Mai mulți utilizatori au observat că playlist-urile lor dispar din senin.

Spotify rămâne principala aplicație de streaming muzical pentru mulți utilizatori din întreaga lume. Compatibilitatea cu multiple platforme și funcțiile multiple fac din Spotify aplicația preferată de streaming muzical pentru mulți dintre noi.

Din păcate, un nou bug pare că afectează aplicația, iar dacă ați observat că v-au dispărut listele de redare, atunci acest lucru se întâmplă din cauza acestui noi erori din Spotify.

Potrivit Android Authority, există mai multe rapoarte de la utilizatori care se plâng că listele lor de redare au dispărut. Aceste rapoarte sunt, în general, de la utilizatorii de desktop sau cei ce ascultă muzică în browser.

Playlist-urile mai multor utilizatori Spotify au început să dispară

Spotify a recunoscut problema care a apărut recent pentru mai mulți oameni, menționând că unii utilizatori nu pot vedea listele de redare postate pe profilurile lor și pe cele ale altor utilizatori. Acest lucru i-ar putea împiedica să-și folosească listele de redare curente sau să creeze altele noi. Compania a spus că în acest moment caută o soluție pentru problema nou apărută.

Între timp, compania a actualizat postarea pentru a menționa că problema a fost rezolvată. Dacă tot nu v-ați recuperat playlist-urile, vă sfătuim să vă deconectați din aplicație și să vă conectați din nou la contul dumneavoastră, astfel vi se vor resincroniza informațiile contului, iar listele vor apărea în librărie.

Recent, Spotify a majorat prețurile în Statele Unite ale Americii. Acum, abonamentul Premium individual costă 11.99 dolari – aproximativ 55 de lei. În România, abonamentul Spotify Premium costă 24 de lei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.