Xiaomi Smart Band 7 Pro va ajunge și pe piața europeană

Xiaomi Smart Band 7 Pro va ajunge și pe piața europeană

Xiaomi  a anunțat seria de accesorii Band 7 încă de la jumătatea acestui an, însă doar versiunea non-Pro a ajuns și în Europa, modelul mai avansat Smart Band 7 Pro rămânând ca o exclusivitate pentru piața din China.

Creat pentru a concura modele precum Huawei Watch Fit, dispozitivul este mai degrabă un ceas inteligent, decât de o brățară de fitness tradițională. Smart Band 7 Pro vine cu ecran mai mare decât modelul non-pro, construcție metalică și o selecție de senzori și funcții pentru monitorizarea activităților sportive.

În rest, accesoriul este foarte similar în capabilități cu versiunea „standard” Smart Band 7. Acesta vine cu senzori pentru puls, saturația oxigenului din sânge, funcții de monitorizare a sportului și a somnului, cât și cu un GPS pentru înregistrarea traseelor pe care alergi.

Ecranul de 1,64” vine cu funcție always-on și chiar dacă nu pare că este cu mult mai mare pe „hârtie” (în comparație cu cel de 1,47”), acesta este mult mai lat decât întâlnim la modelul de bază.

Bateria nu este foarte mare, la 235 mAh, dar promite până la 12 zile de utilizare la o singură încărcare. Spre diferență de Smart Band 7, modelul Pro beneficiază și de NFC pentru plăți contactless.

Xiaomi Band 7 Pro vine în variante cu carcasă neagră, albă sau aurie, cât și cu brățări de culoare alb, roz, portocaliu, verde, negru și albastru. Dacă la echiparea standard prețul era de 60 euro, ecranul mai mare, suportul NFC și receptorul GPS oferite în plus de modelul Pro ridică prețul la 99 euro. Chiar și așa, oferta celor de la Xiaomi este una foarte tentantă, având în vedere nivelul dotărilor oferite.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.