Industria trotinetelor electrice se schimbă: ce aduce nou start-up-ul Bo

Industria trotinetelor electrice se schimbă: ce aduce nou start-up-ul Bo

Folosește energia solară pentru a încărca o baterie pe tot parcursul zilei.

Startup-ul britanic de micromobilitate Bo și-a dat deja seama că trotineta sa electrică are nevoie de o stație de încărcare la fel de futuristă ca și vehiculul. Compania a anunțat bo E, un loc de parcare care combină un mic panou solar și o baterie pentru a te va ajuta să îți reîncarci trotineta gratuit.

Bo E este o stație de andocare care măsoară 1,5 metri  înălțime pe 0,5 metri lățime și este proiectat pentru a fi ancorat de colțul însorit al casei tale.

Ideea este că stația de andocare, în timp ce ești la serviciu, va absorbi ușor toată energia solară disponibilă și va încărca bateria internă. Apoi, când te întorci acasă, poți să-ți conectezi trotineta Bo M la încărcare peste noapte. Bo E are, de asemenea, propria sa configurație 4G, permițându-ți să vezi starea de alimentare atunci când nu ești aproape de stație.

Un dispozitiv premium

Compania spune că trotineta este suficient de eficientă din punct de vedere energetic, încât o încărcare atât de mică va fi suficientă pentru a-și încărca bateria de 2 kWh.

Bineînțeles, cea mai mare îngrijorare pe care o poate avea oricine în legătură cu lăsarea trotinetei electrice de 2.400 de dolari în aer liber este securitatea. Bo spune că E introduce știfturi de oțel de înaltă rezistență în corpul trotinetei, ceea ce face dificilă îndepărtarea cu ușurință, iar oricine ar încearca va declanșa o alarmă sonoră.

Se vorbește, de asemenea, despre un produs de asigurare care ar putea ajuta într-un fel să-i liniștească pe cumpărătorii precauți cu privire la riscurile inerente de a lăsa o trotinetă în aer liber.

Se așteaptă ca Bo M să înceapă să ajungă la clienți până la sfârșitul anului 2022 și există o dată provizorie de lansare pentru al treilea trimestru din 2023 pentru Bo E, atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA. Nu există, totuși, niciun cuvânt despre preț, dar îți poți imagina că va fi la fel de premium ca și vehiculul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.