Laptopul de gaming convertibil ROG Flow X16 este disponibil în România

Republic of Gamers (ROG) a anunțat că laptopul de gaming convertibil ROG Flow X16 (2022) GV601 este disponibil pe piața locală.

În România, computerul portabil poate fi cumpărat într-o configurație cu procesor AMD Ryzen 9 6900HS, placă video Nvidia GeForce RTX 3070 Ti, ecran tactil de 16” (cu rezoluție QHD+, rată de refresh de 165Hz și raport 16:10), 32 GB memorie RAM (DDR5) și capacitate de stocare de 1TB pe SSD (PCIe 4.0 NVMe M.2).

Prețurile dispozitivului pornesc de la 14.000 de lei. Laptopul poate fi achiziționat inclusiv din magazinul oficial online al ASUS.

Laptopul este subțire (19,4 mm) și ușor, având o greutate de doar 2,1 kg. Dispozitivul dispune de un sistem de răcire avansat. Pe procesor este aplicat metalul lichid Thermal Grizzly, sunt disponibile trei ventilatoare, iar un radiator acoperă mare parte din spatele carcasei.

ROG Flow X16 permite atât upgrade-ul de memorie, cât și de SSD. Laptopul suportă până la 64GB RAM. De asemenea este disponibil un al doilea slot M.2, liber.

FOTO: ASUS ROG

Balamaua laptopului permite o rotație completă la 360 de grade, iar dispozitivul poate fi folosit pe post de tabletă sau în mod cort de către cei care folosesc periferice și accesorii, precum tastaturi externe sau controller-e de gaming.

ROG Flow X16 oferă suport pentru stațiile grafice externe XG Mobile.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.