GTA 6 își propune să stabilească noi standarde pentru industria divertismentului

GTA 6 își propune să stabilească noi standarde pentru industria divertismentului

În luna februarie a acestui an, Rockstar Games a recunoscut, în mod oficial, că lucrează la următorul joc din populara serie Grand Theft Auto. Cel mai recent raport financiar al Take-Two Interactive (compania ce deține Rockstar Games) nu a adus doar vestea amânării jocului Marvel’s Midnight Suns, ci a venit și cu un update referitor la dezvoltarea viitorului GTA 6.

Astfel, Strauss Zelnick, CEO al Take-Two, a declarat:

Cu următorul joc al seriei Grand Theft Auto, aflat în plin proces de dezvoltare, echipa de la Rockstar Games este hotărâtă să stabilească noi standarde creative pentru serie, pentru industria noastră și pentru tot divertismentul, la fel cum a făcut și cu fiecare dintre precedentele sale titluri.

Nu este de mirare că Take-Two și Rockstar Games își propun obiective atât de îndrăznețe în ceea ce privește viitorul seriei GTA, având în vedere că GTA V a fost deja numit „cel mai de succes produs media din toate timpurile”. În primăvara acestui an, publisher-ul a confirmat că GTA V, joc lansat în 2013, a depășit 165 de milioane de exemplare comercializate la nivel global.

Momentan, numai zvonuri

Cele mai recente zvonuri, neconfirmate de echipa producătoare, menționează că acțiunea din GTA 6 va avea loc într-o versiune fictivă a orașului Miami (Vice City), iar că, printre protagoniștii jucabili, se va afla și o femeie.

La începutul acestui an, Rockstar Games a anunțat că lucrează la următorul titlu din seria Grand Theft Auto, fără a comunica însă vreun detaliu referitor la o eventuală perioadă de lansare a acestui joc.

Sursa: PC Gamer

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.