Cum arată noul Zenfone 9 la interior. VIDEO

Cum arată noul Zenfone 9 la interior. VIDEO

Zenfone 9

Asus Zenfone 9 apare dezasamblat până la ultima componentă, arătând avantajele și neajunsurile celui mai recent model Asus.

În ciuda designului compact, Zenfone 9 nu este nicidecum un telefon modest, producătorul Asus încercând să atingă majoritatea aspectelor esențiale, cu unele compromisuri la partea de capacitate a bateriei.

Dispozitivul vine cu cel mai puternic chipset disponibil în „lumea” Android, Snapdragon 8+ Gen 1. Telefonul poate fi comandat cu până la 16 GB memorie RAM, are camere foarte bune și baterie cu autonomie peste așteptări. O asemenea combinație este rară pe telefoane cu dimensiuni compacte și ecran mai mic de 6”.

În ciuda dimensiunilor relativ modeste (146.5 x 68.1 x 9.1 mm și greutate 169 grame), Zenfone 9 vine cu majoritatea componentelor încadrate la dimensiuni ”normale” pentru un smartphone lansat în anul 2022. Doară că nivelul de performanță pare să spună altceva. Așa că, unde sunt compromisurile.

La fel ca multe telefoane moderne, Zenfone 9 face anumite compromisuri pentru facilitarea dotărilor de ultimă generație, cum ar fi folosirea unei carcase cu finisaje din plastic și alte detalii mai puțin sesizabile,  vizând modul de asamblare.

Astfel, folosirea cu generozitate a adezivului și modul în care producătorul pare să îngreuneze accesarea și înlocuirea ecranului, duc la un scor general de 4.5/10 puncte posibile.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.