Nostalgic după acele vremuri? Cu cât poți cumpăra de pe OLX iPhone 3GS, Motorola RAZR V3 sau Galaxy S1

Smartphone-urile moderne sunt foarte puternice, dar au ajuns la un punct în care nu mai impresionează, deoarece salturile tehnologice de la o generație la alta sunt mici. Pe vremuri, însă, unele telefoane au impresionat prin inovațiile aduse.

Exemple sunt iPhone 3G, pe care a debutat magazinul revoluționar de aplicații App Store, sau Motorola RAZR, subțire și cu design futurist. Cei care doresc să retrăiască acele vremuri sau să înceapă o colecție de telefoane pot cumpăra astfel de dispozitive, funcționale, la preț mic de pe platforma OLX.

Un Motorola RAZR V3, aflat în stare foarte bună, este disponibil la prețul de 175 de lei. Potrivit vânzătorului, dispozitivul funcționează în orice rețea, are baterie „ca nouă” și vine cu încărcătorul original.

La momentul lansării, V3 era cel mai subțire telefon cu clapetă de pe piață și avea o tastatură realizată dintr-o singură „foaie” de metal. Acesta este cel mai popular smartphone cu clapetă din istorie, cu peste 130 de milioane de unități vândute.

Tot pe OLX cineva vinde un iPhone 3GS, la prețul de 150 de lei. Telefonul este funcțional, are baterie în stare bună și capacitate de stocare internă de 32 GB. Modelul 3GS a fost primul iPhone care a dispus de control vocal.

Modele 3G care funcționează pot fi achiziționate la prețul de 70 de lei.

Un alt vânzător are în ofertă două telefoane Samsung Galaxy S (primul model din seria S), la prețul de 90 de lei fiecare.Unul dintre dispozitive nu citește cartela SIM, iar celălalt are nevoie ca sistemul de operare să fie reinstalat.

În momentul lansării, Galaxy S avea cea mai puternică grafică de pe piață și era cel mai subțire smartphone (9,9 mm). Prin comparație, iPhone 3GS avea o grosime de 12,3 mm. Primul S avea să fie depășit de iPhone 4 la acest capitol, care avea o grosime de 9,2 mm.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.