Sion, prima mașină cu panouri solare: cât va costa, când va fi lansată

Sion, prima mașină cu panouri solare: cât va costa, când va fi lansată

Compania a crescut prețul Sionului cu aproximativ 17% de la sfârșitul anului 2018.

Sono Group a spus că prețul mașinii sale electrice solare Sion va rămâne în jur de 26.000 de dolari înainte de taxe, chiar dacă inflația crește.

Sion, un hatchback boxy acoperit cu celule solare pentru încărcare din mers, a fost renovat cu caracteristici, inclusiv lumini și mânere de uși noi, dar și un interior mai spațios, a declarat startup-ul german într-un comunicat.

Sono spune că designul final de producție al modelului Sion a fost revizuit pentru a oferi mai puține linii și suprafețe mai clare.

Designul exterior renovat al lui Sion include o spate raționalizată cu o cameră nouă și un nou capac de încărcare.

Deși Sono monitorizează îndeaproape creșterea prețurilor materialelor, în prezent nu intenționează să crească și mai mult prețul net al modelului de 25.126 euro, a declarat directorul general Laurin Hahn.

Un start lent

Sono, care a avut dificultăți în a obține finanțare înainte de listarea sa la New York anul trecut, intenționează să înceapă producția Sion anul viitor în Finlanda.

Startup-ul se așteaptă ca mașina electrică, care poate fi conectată în mod normal, să ofere până la 305 de kilometri de autonomie, cu celulele solare capabile să adauge o medie de 112 kilometri de putere bateriei pe săptămână.

Sono a introdus, de asemenea, un kit pentru a echipa autobuzele cu motoare cu ardere cu panouri solare pentru a economisi motorină. Compania nu a făcut publice detalii despre prețuri, dar a spus că clienții vor putea amortiza achizițiile pe parcursul a trei până la patru ani.

Sono s-a dublat mai mult decât în ​​prima zi de tranzacționare în noiembrie anul trecut, deoarece a primit un impuls din cauza cererii crescute a investitorilor pentru acțiunile EV. De atunci, acțiunile au pierdut peste 90 la sută.

Mașina solară a lui Sono va avea un preț aproape de 26.000 de dolari, în ciuda inflației, când va fi pusă în vânzare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.