Când apar versiunile next-gen ale jocului Hellpoint

Când apar versiunile next-gen ale jocului Hellpoint

Foto: Cradle Games

Publisher-ul tinyBuild și studioul Cradle Games au anunțat că versiunile next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S ale jocului Hellpoint vor fi disponibile începând cu 12 iulie 2022. În aceeași zi va fi lansat și expansion-ul The Blue Sun.

Conform descrierii oficiale publicate de producători, noile ediții pentru PS5 și Xbox Series X vor fi singurele, în afara celei de PC (rulată pe o configurație de top), capabile să ofere rezoluție 4K și un framerate fluent de 60 de cadre pe secundă. Timpii de încărcare vor fi, de asemenea, mult diminuați.

Pe lângă update-ul next-gen, va fi lansat și primul expansion pentru Hellpoint – Blue Sun, anunțat încă din vara anului trecut. În această nouă aventură, veți putea explora locații noi, nemaivăzute, de pe stația spațiala Irid Novo, în încercarea de a afla adevărata cauză a cataclismului Merge.

Hellpoint este deja disponibil în ediții pentru Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG) și Google Stadia. Posesorii edițiilor pentru PlayStation 4 și Xbox One vor primi, în mod gratuit, update-urile next-gen pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S.

Sursa: VGChartz

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.