Crytek face un anunț surprinzător: care este legătura dintre jocurile Hitman și Crysis

Crytek face un anunț surprinzător: care este legătura dintre jocurile Hitman și Crysis

Crytek se află într-o mare activitate de recrutare pentru următorul joc din seria Crysis.

Crysis 4 a fost anunțat în ianuarie cu un mic teaser trailer, dar în afară de faptul că există și că „Crysis 4” este doar un titlu de lucru, nimic altceva nu a fost divulgat. De atunci, nu am mai auzit nimic despre viitorul shooter la persoana întâi – cel mai nou din serie după Crysis 3 din 2012 – dar fii sigur că este viu. Astăzi, contul oficial de Twitter Crysis a anunțat directorul de joc al proiectului.

Și este un nume pe care s-ar putea să-l recunoști: Mattias Engström a fost directorul jocului Hitman 3, dar care acum se alătură Crytek pentru a conduce dezvoltarea Crysis 4. Engström a participat la toată trilogia modernă Hitman a IO Interactive, servind ca designer de nivel pe primele două înainte de a lua frâiele finalei. De asemenea, a lucrat ca designer de nivel la Ubisoft, mai ales la Far Cry 3 și Assassin’s Creed: Revelations. Înainte de asta, el a lucrat la seria inactivă World in Conflict de la Ubisoft.

Istoria lui Crysis 4

Crytek a folosit anunțul pentru a indica locurile disponibile: studioul german recrutează pentru zeci de roluri în proiectul Crytek 4, de la art director, game designer și level designer. Având în vedere natura rolurilor, se pare că Crysis 4 este departe de lansare.

Cel de-al patrulea episod din seria Crysis a fost aproape confirmat în 2012. Pe atunci, CEO-ul Crytek, Cevat Yerli, a insistat că viitorul lui Crysis era free-to-play. „Cred că F2P este viitorul nostru inevitabil”, a spus Yerli la acea vreme. „Cred că există titluri F2P care pot fi povestitoare și cooperante cu prietenii tăi și competitive cu prietenii tăi. Totul este posibil.”

Este foarte puțin probabil ca viziunea lui Crytek pentru Crysis să nu se fi schimbat dramatic în cei 10 ani de atunci, dar un lucru pare consistent: nu se va numi Crysis 4.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.