Samsung ar putea simplifica distribuirea actualizărilor firmware pentru consumatorii europeni

Samsung ar putea simplifica distribuirea actualizărilor firmware pentru consumatorii europeni

Potrivit surselor din industrie, Samsung lucrează la simplificarea procesului de distribuire a actualizărilor firmware pentru dispozitivele folosite de consumatorii europeni.

Noua strategie ar urma să fie aplicată pentru toate dispozitivele Samsung de generație recentă, începând cu modelul Galaxy A52.

Concret, Samsung va renunța la diferențierea versiunilor firmware pe criteriu de țară, folosind codificarea CSC (Country Specific Code).

În noua formulă simplificată, fiecare dispozitiv va fi susținut cu o singură linie de actualizări firmware pentru fiecare regiune geografică (ex. SUA, Europa, Asia), fapt ce ar trebui să elimine timpii de așteptare suplimentari pentru consumatorii din piețele de desfacere secundare.

Spre exemplu, situațiile în care o nouă revizie firmware este disponibilă utilizatorilor din Germania sau Franța, dar întârzie pentru consumatorii din România sau Bulgaria, ar trebui să fie de domeniul trecutului.

Totodată, este simplificat și accesul la versiunile firmware aflate în stadiul de testare beta, fapt ce ar putea ajuta la scurtarea acestor programe (prin creșterea numărului de utilizatori recrutați în grupul de testare) și lansarea mai rapidă a firmware-ului oficial.

Servind ca model pentru validarea noii strategii, Galaxy A52 a fost primul telefon Samsung distribuit folosind un cod CSC unic pentru toate țările europene. Măsura este acum extinsă la mai multe telefoane Galaxy pregătite pentru lansare în Europa, precum Galaxy S22, A53, A33 și A13.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.