OnePlus Nord 2T primește specificații preliminare

OnePlus Nord 2T primește specificații preliminare

Venind în urma popularului Nord 2, succesorul OnePlus Nord 2T este așteptat cu chipsetul Dimensity 1300 și încărcare rapidă de 80W.

Apărând mai degrabă ca o versiune refresh a modelului lansat în luna iulie 2021, viitorul reprezentant al gamei mid-range de telefoane OnePlus primește o versiune cu performanțe îmbunătățite a chipsetului Dimensity 1200 și aceeași implementare a tehnologiei de încărcare rapidă întâlnită și la modelul flagship OnePlus 10 Pro.

Fără inovații majore la partea de acumulator, Nord 2T oferă aceeași capacitate de 4500 mAh, însă timpul de încărcare 0-100% va scădea sub pragul de 30 minute enunțat pentru modelul actual.

La partea din față regăsim ecranul Fluid AMOLED de 6.43 inch, cu rată de refresh la 90Hz. Configurația foto păstrează și ea rețeta anterioară, livrând un senzor principal de 50MP, cameră ultrawide de 8MP și un senzor auxiliar de 2MP pentru aplicarea efectelor de profunzime.

Exceptând mici diferențe în privința aspectelor esențiale (chipset, viteza de încărcare a bateriei), putem aștepta ca OnePlus Nord 2T să vină cu un design exterior și dotări aproape identice modelului actual.

OnePlus Nord 2T ar putea fi anunțat oficial nu mai târziu de luna februarie, înlocuind modelul actual din ofertele magazinelor. Telefonul va veni direct cu versiunea OxygenOS 12 (Android 12) preinstalată.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.