Maseur, acuzat că se juca pe telefon în timp ce masa cliente

Maseur, acuzat că se juca pe telefon în timp ce masa cliente

Un maseur a fost suspendat din activitate pentru zece zile după ce s-a jucat pe telefonul mobil în timp ce își făcea meseria.

Trevor Scott, din Prince George, Canada, a fost găsit vinovat de Colegiul Maseurilor Terapeuți. O anchetă a fost lansată după ce două cliente l-au reclamat pe Scott. Una dintre ele a crezut chiar că bărbatul se masturba, deoarece folosea o singură mână pentru a o masa.

Bărbatul a plătit amenzi și costuri în valoare de 4.500 de dolari canadieni și este nevoit să urmeze noi cursuri. Mai mult, Scott nu va mai avea voie să intre cu telefonul mobil în camera în care își practică meseria.

Un maseur pasionat de jocuri casual

„Un pacient care vede că maseurul său folosește telefonul în timp ce el stă dezbrăcat pe masă, în timpul unui masaj terapeutic, devine stresat și deranjat”, a transmis Colegiul.

Organizația a trimis un angajat sub acoperire la cabinetul lui Scott, în timpul anchetei. Acesta s-a dat drept client și a confirmat faptul că bărbatul folosea telefonul mobil, pentru a se juca jocuri video, în timp ce practica masajul. Potrivit angajatului, maseurul s-a jucat, timp de mai mult de 15 minute, un titlu similar cu Candy Crush.

Trevor Scott a recunoscut că a făcut acest lucru în nenumărate rânduri. El a spus că s-a jucat, printre altele, Mahjong și Sudoku pentru a „sta atent și treaz”.

Sursa: CBC.ca

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.