Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat și pentru PC

Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat și pentru PC Foto: Sony Interactive Entertainment

După apariția de pe PlayStation 5 din toamna anului trecut, Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat și pentru PC în primăvara anului 2022.

Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul contului de Twitter al studioului Kojima Productions, de publicarea jocului urmând să se ocupe 505 Games (publisher-ul responsabil și pentru ediția de PC inițială a jocului Death Stranding).

We are pleased to announce that DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT will be coming to PC!
This will launch simultaneously on Steam and the Epic Games store in Spring 2022.#DeathStrandingDC #KojimaProductions #505Games pic.twitter.com/HNyS7aLheH

— KOJIMA PRODUCTIONS (Eng) (@KojiPro2015_EN) January 4, 2022

Conform descrierii oficiale din pagina de Steam a viitorului Director’s Cut pentru PC, această ediție va include suport pentru framerate-uri ridicate, monitoare ultrawide, precum și un Photo Mode. Versiunea de PC va include și item-uri preluate din seria Half-Life (Valve) și universul Cyberpunk 2077 (CD Projekt RED).

Această nouă ediție pentru PC va include toate noutățile aduse de versiunea de PlayStation 5, precum noile gadget-uri, poligonul de antrenament, circuitele de curse, noile misiuni etc., alături de o serie de elemente de personalizare noi, precum și extrase din cartea cu artwork-uri „The Art of DEATH STRANDING”, publicată de Titan Books.

De asemenea, Director’s Cut pentru PC va include suport pentru Xe Super Sampling (XeSS), noua tehnologie de super sampling de la Intel.

Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat pentru PC în primăvara acestui an, atât prin intermediul Steam, cât și prin Epic Games Store.

Sursa: Kojima Productions Twitter, Steam

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.