9. FILME DE NERATAT IN WEEKEND SI NU NUMAI…

1.Spencer 2021

Categorie: Biografie, Drama, Romantic

Spencer 2021

Decembrie 1991. Căsătoria Prințului și a Prințesei de Wales s-a răcit de mult. Deși zvonurile despre infidelități și despre un divorț continuă să apară, în aparență se păstrează liniștea pentru sărbătorile de Crăciun la Sandringham Estate. Se mănâncă, se bea, se trage cu arma, se vânează. Diana cunoaște rețeta. Anul acesta, lucrurile vor sta altfel.

2.Strada Cloverfield 10

10 Cloverfield Lane - Strada Cloverfield 10 (2016) - Film - CineMagia.ro
Categorie: Actiune, Drama, Horror

Strada Cloverfield 10

Strada Cloverfield 10, incepe după un accident de mașină, o femeie se trezeste într-un adăpost cu doi bărbați, care pretind că lumea exterioară este afectată de un atac chimic pe scară largă. În urma unui accident de mașină, Michelle (Mary Elizabeth Winstead) se trezește în adăpostul antiatomic al unui om nebun (John Goodman) , care pretinde că a salvato de la epava accidentului. De asemenea, el o informează că un atac chimic a devastat zona înconjurătoare, făcând lumea exterioară nelocuit. Emmet (John Gallagher Jr.), care abia a aparut în adăpost, confirmă aceaste.

3.Benedetta 2021

Benedetta (2021) - IMDb
Categorie: Biografie, Drama, Istoric

O călugăriță din Italia secolului al XVII-lea este tulburată de o serie de viziuni religioase și erotice. Are parte de sprijinul unei surori, însă relația lor devine pe nesimțite o aventură romantică.

4. Underwater 2020

Underwater (2020) - IMDb
Categorie: Actiune, Drama, Horror, Sf, Thriller

Underwater 2020

Un echipaj de cercetători oceanici care lucrează pentru o companie de foraj la mare adâncime încearcă să ajungă în siguranță, după ce un cutremur misterios le-a devastat instalația de cercetare și foraj în ape profunde situată în fundul Gropii Marianelor

5. The Harder They Fall 2021

THE HARDER THEY FALL (2021) SUBTITLES DOWNLOAD | ENGLISH SUBS
Categorie: Drama, Western

The Harder They Fall 2021

Când nelegiuitul Nat Love descoperă că inamicul său Rufus Buck este eliberat din închisoare, el îşi adună gaşca pentru a-l urmări pe acesta şi a se răzbuna pe el. Din această gaşcă a lui care vor merge să-l „vâneze” pe Rufus fac parte fosta iubită Mary, mâna lui dreaptă Bill Picket, un tip foarte temperamental care nu stă prea mult la discuţii, Jim Beckwourth şi un inamic de-al său care în mod surprinzător îi devine aliat. Numai că şi Rufus Buck are la rândul său o echipă de nelegiuiţi alături de care poate să înfrunte multe pericole şi nu se lasă învinşi atât de uşor.

6. Come Back to Me – Întoarce-te la Mine (2014)

Come Back to Me 2014 poster.jpg
Categorie: Filme Online, Horror, Mister, Thriller

Come Back to Me – Întoarce-te la Mine (2014)

Întoarce-te la Mine, începe cu o premisă teribil de înfiorătoare – Sarah & Josh traiesc un cosmar. După un accident de mașină, Sarah suferă de pierdere a cunoștinței și se trezeste gravidă, deși Josh este steril. Ea ascunde un aparat de fotografiat în casa ei și deblochează un secret oribil cu consecințe pe termen lung.

7. Azumi 2003

Azumi (2003) - IMDb
Categorie: Actiune, Aventura, Drama, Fantezie, Thriller

Azumi 2003

Crescută pentru a face față morții cu sânge rece, adolescenta asasină Azumi trebuie să învingă trei stăpâni răi, în timp ce se luptă și cu propria inimă.

8. Gretel & Hansel 2020

Gretel & Hansel (2020) - IMDb
Categorie: Fantezie, Horror, Thriller

Gretel & Hansel 2020

Cu mult timp în urmă, într-un peisaj de poveste indepărtat, o tânără fată îşi conduce fratele mai mic într-o pădure întunecată în căutare de mâncare şi muncă. Înconjuraţi de o molimă ciudată care transformă oamenii în fiare, mama copiilor îi alungă de acasă. Ghidaţi de neîncrederea învăţată de la părinţi, de indicaţiile oferite de un vânător care le salvează vieţile şi de amintirea unei legende despre o vrăjitoare puternică, cei doi fraţi dau în acea pădure peste un cuib de puteri rele inimaginabile alimentate de spiritele mai multor copii morţi.

9.Born Bad (2011)

Born Bad (Video 2011) - IMDb
Categorie: Drama, Filme Online, Thriller

Born Bad (2011)

Filmul Born Bad are la baza o femeie tânără care se îndrăgostește de un bărbat misterios care dezvăluie partea lui întunecată. Meredith Monroe, și David Chokachi.Brooke (Dennison) este devastata că e scoasa din liceul ei, astfel familia ei se poate muta intr-un nou oraș. Chiar mai rău, mama vitrega a ei, Katherine (Monroe), este însărcinată cu o noua achizitie in plus față de familia ei disfuncțională. Totul pare pierdut până când ea se indragosteste de un tip fermecător pe nume Denny (Welch). E superb, dulce, palpitant, tot ce viața ei nu e … pana cand el dezvaluie o parte întunecată amenințătoare.

VIZIONARE PLACUTA.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.