WhatsApp va permite și ascultarea mesajelor audio la viteză mărită

WhatsApp va permite și ascultarea mesajelor audio la viteză mărită Foto: pixabay.com

WhatsApp oferă deja posibilitatea de a asculta mesajele vocale la viteză mărită, însă în mod suspect reglaje pentru viteză de redare variabilă lipsesc în cazul mesajelor audio.

În luna mai 2021, WhatsApp a anunțat noi opțiuni care permit ascultarea mesajelor vocale la de 1.5x și chiar 2x viteza normală de redare. Problema era că această setare era afișată doar pentru mesaje vocale și nu pentru înregistrările de durată mai lungă, clasificate ca și mesaje audio.

Cum diferă mesajele audio de simple mesaje vocale? Ei bine, orice înregistrare salvată ca și notiță vocală pe care îl redirecționezi într-un alt chat devine mesaj audio. Momentan, nu este posibil să crești viteza de redare pentru astfel mesaje audio, butonul relevant neapărând în interfața aplicației.

WhatsApp audio

Spre exemplu, unii utilizatori folosesc opțiunea pentru inițierea unui mesaj vocal în modul Lock, ca și înlocuitor pentru funcția Reportofon, înregistrând întreaga discuție din timpul unei ședințe sau oră de curs, pe care o trimit apoi colegilor de școală/serviciu, care la rândul lor pot folosi opțiunea forward pentru a transmite mai departe înregistrarea respectivă..Cum aceste fișiere pot avea durată destul de mare, opțiunea pentru ascultare la viteză mărită este cu atât mai folositoare.

WhatsApp promite că va elimina această limitare, permițând ajustarea vitezei de redare pentru toate tipurile de mesaje audio.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.