Prețul Bitcoin a crescut iarăși, nou maxim istoric

Thumbnail

Sursa imagine Dreamstime.com

Prețul Bitcoin a crescut iarăși puternic, ajungând, marți, la un nou maxim istoric al celei mai valoroase criptomonede.

Astfel, marți, 9 noiembrie 2021, Bitcoin a atins valoarea de 68.525 de dolari și 84 de cenți, peste nivelul maxim anterior, de 66.974 de dolari și 77 de cenți, atins pe data 20 octombrie 2021.

Potrivit datelor de pe Coindesk, în ultimele 7 zile Bitcoin a fluctuat destul de mult. Sâmbătă, 6 noiembrie, a coborât aproape de 60.000 de dolari, pentru ca apoi să urce brusc. La ora transmiterii acestei știri, BTC era puțin sub 68.000 de dolari.

Thumbnail

Și Ethereum a avut o evoluție similară. Sâmbătă coborâse la un nivel minim în jurul a 4.400 de dolari, pentru ca marți, 11 noiembrie, să crească la 4.827 de dolari.

Thumbnail

La rândul său, eGold, criptomoneda românilor de la Elrond, se tranzacționa marți în jurul valorii de 320 de dolari, potrivit Coinmarkecap.

Thumbnail

Recent, criptoactivele au atins un nou prag de peste 3.000 de miliarde de dolari în ceea ce privește capitalizarea pieței, potrivit firmei de analiză a cripto CoinGecko, citate de eToro.

Acest prag reprezintă cel mai înalt nivel din luna mai a acestui an, când piețele au însumat peste 2.600 de miliarde de dolari, și subliniază așteptările pozitive ale investitorilor, pe măsură ce jucătorii instituționali intră pe piață prin instrumente precum ETF-urile futures, comentează eToro, într-un comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

În continuare în fruntea spațiului cripto se află Bitcoin, care reprezintă aproximativ 42% din piață, urmat de ethereum, care reprezintă puțin peste 18%.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.