Primele imagini cu Galaxy S22 Ultra dezvăluie legături cu seria Note

Faptul că Samsung va uni seriile Galaxy S și Note la începutul anului viitor pare deja o certitudine, pe baza multiplelor neoficiale din ultima perioadă.

Primele imagini cu Galaxy S22 Ultra dezvăluie legături cu seria Note

Este destul de clar că modelul Galaxy S22 Ultra va fi practic un urmaș al lui Galaxy Note 20 Ultra de anul trecut, care a fost ultimul dispozitiv Samsung cu un locaș dedicat pentru stylus-ul S-Pen. Se pare însă că husele cu „buzunar” pentru accesorii nu s-au dovedit a fi la fel de eficiente, așa că Samsung va reveni la slot-ul dedicat.

Galaxy S22 Ultra va fi practic un Note22 Ultra cu alt nume

Primele imagini reale cu Galaxy S22 Ultra confirmă câteva dintre zvonurile anterioare, legate de design-ul și forma dispozitivului.  Se pare că Samsung se va întoarce la design-ul cu lini ceva mai drepte ale seriei Note, dar cu același ecran și spate curbat de pe modelele Galaxy S. Dacă încă ar fi existat seria Note, acesta ar fi fost cu siguranță modelul Note22 Ultra.

Samsung-Galaxy-S22-Ultra-Leak-Fr (2)

Diferențele majore față de Note20 Ultra par să existe în zona camerelor, unde modulul mare și pătrățos a fost eliminat în favoarea unor obiective individuale pentru fiecare cameră în parte, cât și pentru senzorul 3D TOF.

La fel ca pe Galaxy S21 Ultra, avem de a face cu patru camere individuale, două dintre ele fiind pentru zoom. Din informațiile disponibile în prezent, camera nu va fi foarte diferită față de cea de pe Galaxy S21 Ultra: 108 megapixeli pe senzorul principal, 12 megapixeli ultrawide, 10 megpaixeli zoom 3x și încă o cameră de 10 megapixeli pentru zoom optic 10x.

În partea de jos avem slot-ul pentru SIM, mufa USB-C și stylus-ul S-Pen, iar ecranul este din nou unul decupat în partea de sus. Samsung pare să nu se grăbească cu adopția tehnologiei „under screen camera”, oferind-o momentan doar pe Galaxy Z Fold3.

Samsung-Galaxy-S22-Ultra-Leak-Fr (2)

Desigur, aceste informații nu sunt finale, însă vin din surse destul de sigure: Jon Prosser de la Front Page Tech, care oferă de obicei informații corecte despre dispozitive încă nelansate.

sursa: FPT

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.