Galaxy S21 FE primește video hands-on, însă doar cu designul carcasei

Galaxy S21 FE primește video hands-on, însă doar cu designul carcasei

Amânat atât de mult timp încât până și fanii cei mai devotați probabil că se întreabă deja dacă nu ar fi mai simplu să aleagă unul din numeroasele alternative deja lansate de competiție, Galaxy S21 FE apare într-un video hands-on fără ca Samsung să fi livrat măcar un exemplar-prototip.

De fapt, avem de-a face cu un simulacru de carcasă creat la imprimanta 3D, ce-i drept, bazat pe schițe CAD (presupus) autentice. Iar acolo unde imprimanta 3D nu putea livra, autorul Jermain Smit (de la publicația LetsGoDigital) a improvizat folosind lentilele și rama laterală a unui telefon Galaxy S10.

Deși pare autentic, rezultatul oferă doar o perspectivă aproximativă asupra viitorului Galaxy S21 FE, ca un flagship de buget cu finisaje împrumutate de la seria Galaxy A.

Ce putem spune este că Galaxy S21 FE ar fi trebuit să fie deja anunțat și lansat oficial în magazine, însă planurile Samsung au fost date peste cap de efectele crizei globale de semiconductoare, obligând compania sud-coreeană să realoce stocurile de componente pentru alte produse mai importante din catalog, cum ar fi seria Galaxy S21.

Potrivit informațiilor obținute din surse neoficiale, Galaxy S21 FE folosește un ecran OLED de 6,4” cu rezoluție Full HD+ (2340 x 1080 pixeli) și 120Hz. Acest ecran este diferit atât de cel de pe S20 FE, care avea 6,5”, cât și de cel de pe S21, care are o diagonală de 6,2”.

Dimensiunile acestuia ating astfel 155,7 x 74,5 x 7,9 mm, fiind puțin mai compact decât modelul FE de anul trecut. La interior, noul telefon ar trebui să includă fie Snapdragon 888, fie Exynos 2100. Informațiile din prezent spun că în Asia, telefonul va folosi procesorul Qualcomm, iar în Europa și SUA va integra procesorul Samsung proprietar.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.