Patrick Duffy, îndrăgostit iremediabil la 72 de ani. Actorul, fotografiat în timp ce se săruta cu Linda Purl pe o stradă din Santa Barbara

Patrick Duffy

Dragostea nu ține cont de vârstă, iar acest lucru îl dovedesc Patrick Duffy, actorul în vârstă de 72 de ani, care este cunoscut pentru rolul interpretat în ”Dallas” și Linda Purl, în vârstă de 66 de ani. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau în timpul unei vacanțe în Santa Barbara.

Patrick Duffy și Linda Purl au început să iasă împreună la începutul pandemiei de coronavirus, iar de curând s-au bucurat de câteva zile petrecute în Santa Barbara, acolo unde actrița joacă în ”Tenderly: The Rosemary Clooney Musical”.

În imaginile surprinse de fotografi, Patrick Duffy și Linda Purl par foarte fericiți împreună și au fost surprinși în timp ce sărutau. Ba mai mult, actorul din ”Dallas” are într-o mână un coș cu flori, cel mai probabil pentru partenera sa.

Patrick Duffy a găsit dragostea în pandemie, la trei ani de la moartea soției

În timpul pandemiei, Patrick Duffy, interpretul lui Bobby din serialul Dallas, a reușit să-și refacă viața sentimentală. Și-a pierdut soția în 2017, după o luptă cu cancerul, iar anul trecut, a început să formeze un cuplu cu Linda Purl, de 65 de ani, colegă de breaslă.

Patrick și Linda s-au îndrăgostit și relația lor se dezvoltă frumos. În timpul unei carantine de două săptămâni, în Canada, acolo unde filmează pentru un proiect comun, au locuit împreună, au gătit și s-au distrat creând filmulețe amuzante pentru Instagram. Povestea lor devine din ce în ce mai închegată, după ce un timp au avut o relație la distanță. Patrick locuiește în California, iar Linda, în Colorado. Actorul de 72 de ani a făcut declarații entuziaste pentru Closer Weekly.

Patrick Duffy si Pamela
Patrick Duffy
Patrick Duffy
Linda Purl și Patrick Duffy
Patrick Duffy și Linda Purl
patrick duffy
Patrick Duffy.
71st Annual Directors Guild Of America Awards - Arrivals
Patrick Duffy.
Patrick Duffy
Patrick Duffy.
bobby allas
Patrick Duffy.
patrick duffy
Patrick Duffy.

„Este un cadou să privești cu entuziasm spre fiecare moment cu cineva. Sunt uimit de fiecare dată când realizez că această femeie minunată mă iubește. E chiar wow! Carantina a fost de bun augur pentru a ne cunoaște unul pe celălalt fără influențe exterioare. Am descoperit că țintim în aceeași direcție”, a povestit Patrick Duffy.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.