Boris Johnson s-a adresat fanilor rasiști ai Angliei: „Sper că se vor târî înapoi sub bolovanul de sub care au ieșit la suprafață”

Boris Johnson
Boris Johnson a avut cuvinte dure pentru fanii rasiști care i-au hărțuit pe jucătorii de culoare ai naționalei Angliei, după înfrângerea din finala Euro 2020. Foto: Profimedia Images

Premierul britanic, Boris Johnson, a condamnat atacurile rasiste ale fanilor echipei Angliei la adresa jucătorilor de culoare și a adresat cuvinte dure rasiștilor.

Johnson le-a spus fanilor rasiști să se „târască înapoi sub bolovanul de sub care au ieșit la suprafață”. Premierul a lăudat naționala Angliei și pe jucători despre care a spus că „au jucat ca niște eroi”.

“Shame on you and I hope you’ll crawl back under the rock from which you emerged”

UK PM Boris Johnson condemns racism directed at some England players after team lost Euro 2020 final to Italy and says the Three Lions played like “heroes”
https://t.co/Q6yVjxsB2I pic.twitter.com/G7jntGHVj8— BBC News (UK) (@BBCNews) July 12, 2021

„Pentru acei rasiști care i-au hărțuit pe unii dintre jucători, le spun să le fie rușine și că sper că se vor târî înapoi sub bolovanul de sub care și-au făcut apariția. Pentru că toți acești jucători au jucat ca niște eroi și sunt sigur că acesta este doar începutul realizărilor lor.

Le spun să aibă succes la Qatar anul viitor – și să începem să îndrăznim că, împreună cu Irlanda, Regatul nostru Unit va putea să găzduiască Cupa Mondială în 2030”, a spus premierul britanic.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.