Xiaomi Mi MIX 4 ar putea fi primul telefon al companiei cu o cameră sub ecran

Xiaomi Mi MIX 4 ar putea fi primul telefon al companiei cu o cameră sub ecran

Era telefoanelor fără cameră foto frontală vizibilă este foarte aproape, iar ZTE a „furat” startul încă de anul trecut cu modelul Axon 20 5G.

Anul acesta am putea primi însă și un model de la Xiaomi, integrat în exclusivista serie MIX. Mi MIX 4 ar putea fi primul model al companiei cu o cameră foto ascunsă în spatele ecranului OLED, iar primele fotografii cu ceea ce ar putea fi design-ul telefonului au fost publicate pe internet. Imaginile sunt deopotrivă impresionante și… complet în limitele așteptărilor.

Xiaomi Mi MIX 4 ar continua seria ecranelor „complete”

Telefoanele din seria MIX au dorit întotdeauna să ofere un ecran complet, fără întreruperi. De la primul model, cu o cameră frontală poziționată în partea de jos, la modelul Mi MIX 3 cu un sistem slider, Xiaomi a tot încercat să aducă pe piață ecrane „full”. Sigur, modelul Mi MIX Alpha, conceptul cu ecran pe toate părțile a fost puțin exagerat, dar compania a decis să nu mai lanseze acel dispozitiv în magazine.

Imagini cu Mi MIX 4 au ajuns pe internet datorită lui Ice Universe, un „leaker” cu reputație în industrie. Acesta a publicat o fotografie cu ceea ce pare a fi un telefon cu ecran complet, fără decupaje, cu colțuri ușor rotunjite și mici curburi pe marginile laterale.

In terms of the appearance of UPC, the upcoming MIX4 will be better, and traces of UPC will not be visible to the naked eye. pic.twitter.com/2d3nihemGR

— Ice universe (@UniverseIce) July 7, 2021

Acesta descrie telefonul drept o îmbunătățire a tehnologiei UPC (under panel camera), probabil față de ZTE Axon 20 5G, spunând că zona transparentă nu va fi evidentă atunci când te uiți la telefon cu ochiul liber. Asta sugerează că o cameră foto sau video îndreptată spre acea zonă, ar putea totuși să observe diferențe.

Momentan nu știm foarte multe despre Mi MIX 4, însă este posibil să îl vedem anul acesta. Și Samsung pregătește un telefon cu o cameră frontală ascunsă, însă ambițiile producătorului sud coreean sunt ceva mai mari. Zvonurile spun că Galaxy Z Fold3 va fi primul telefon al companiei care beneficiază de această capabilitate, ascunzând camera în spatele unui ecran OLED pliabil.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.