WhatsApp lucrează la o metodă oficială pentru transferul de fotografii la calitate înaltă

WhatsApp lucrează la o metodă oficială pentru transferul de fotografii la calitate înaltă

Utilizatorii de WhatsApp încearcă acum metode alternative de a trimite imagini sub formă de document pentru a păstra calitatea fotografiilor originale, însă acestea nu vor fi necesare pe termen lung.

Se pare că Facebook lucrează deja la o actualizare care va include standard capabilitatea de a trimite fotografii și clipuri video la calitatea originală, iar aceasta este deja în teste. De obicei, noile funcții din WhatsApp ajung în varianta finală în câteva luni.

WhatsApp testează deja funcționalitatea în versiunea beta a aplicației

Conform WABetaInfo, sursă de încredere atunci când vine vorba despre informații despre noi capabilități din aplicația WhatsApp de mobil, serviciul de chat va primi posibilitatea de a trimite fotografii la calitate înaltă. În setările unei versiuni beta de WhatsApp care nu este încă publică, apar trei opțiuni pentru fotografii: Auto, Best Quality și Data Saver. Astfel, în funcție de modul de transmitere ales, vei putea să trimiți fotografii la calitatea originală, sau la o calitate scăzută dar cu dimensiuni mai mici.

Interesant este modul Auto, care va lăsa la latitudinea serviciului să decidă la ce calitate să trimită imaginea sau clipul video. Probabil că va lua în calcul tipul de rețea la care ești conectat. Întrucât rețelele 5G și Wi-Fi-ul permit transferuri la viteze mai mari, cel mai probabil acelea vor folosi Best Quality atunci când este selectat Auto. Pe 3G sau 4G, ar putea fi folosit Data Saver. Desigur, până când nu vedem aplicația în forma sa finală, nu vom ști exact cum alege modul Auto calitatea.,

Între timp, metoda trimiterii fotografiei sub formă de document este funcțională pentru fotografii. Pentru clipuri video, limita de 100 MB pentru transferul de documente, face imposibilă trimiterea unor clipuri HD sau 4K cu durată mai lungă de câteva secunde la calitate înaltă.

sursa: WABetaInfo

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.