Secretul din trecutul lui Marcel Vela. Cum a fost la un pas să ajungă stareț la mănăstire

Ministrul Afacerilor Interne a fost la un pas de a-și rata cariera, pentru că-și dorea să urmeze calea Domnului. Marcel Vela a fost extrem de aproape de a se face stareț la o mănăstire. Ce povestește acesta despre trecutul lui și despre drumul pe care l-a respins, ajungând astfel ministru?

Marcel Vela, la un pas să ajungă stareț la o mănăstire

Încurcate mai sunt căile Domnului – ar putea spune din plin Marcel Vela, foarte aproape să urmeze calea luminată. Cu toate că a vrut să se facă stareț la o mănăstire, a ajuns să fie ministru. Marcel Vela a oferit un interviu surprinzător revistei AS, în anul 2011, unde a povestit în detaliu care credea că trebuie să fie cursul vieții sale. Totul s-a dovedit a fi, de fapt, o lecție.

Acesta a susținut că dacă nu ar fi avut titulatura de primar i-ar fi făcut plăcere să fi fost starețul unei mănăstiri din Munții Banatului. Ion Marcel Vela s-a născut pe data de 2 iunie a lui 1963 în Armeniș, Caraș-Severin. Acesta este un senator român ales în 2016, iar din 4 noiembrie a lui 2019 face parte din cabinetul Orban ca ministru al Afacerilor Interne. După declanșarea stării de urgență, în contextul pandemiei de coronavirus, devine al doilea om în stat.

Marcel Vela, la un pas să devină stareț la o mănăstire
Marcel Vela, la un pas să devină stareț la o mănăstire

„Dacă nu aș fi fost primar…”

„Cred că experiența și dorința de a crește o echipă noua în administrație, cu oameni tineri și profesioniști, cu o nouă mentalitate, cu care să poți face bine comunității, sunt un atu important. Un altul, la fel de important, este să-ți propui să lați peste timp și vremuri o amintire frumoasă în urma ta. Cred că acestea toate sunt și argumente, dar și bucurii. Ceea ce, până la urmă, te mobilizează să muncești cu pasiune și devotament, pentru a face din orașul tău cea mai frumoasă cetate de pe pământ. Dacă nu aș fi fost primar, probabil mi-ar fi plăcut să fiu starețul unei mănăstiri din Munții Banatului”
Marcel Vela

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.