Ce schemă de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai mulți pacienți din România

Românii se bucură pentru faptul că numărul pacienților vindecați de coronavirus crește pe zi ce trece. Cu toate astea, se așteaptă încă vârful îmbolnăvirilor care pare că nu e departe, arată specialiștii. Ce schemă de tratament a folosit medicul care a reușit să-i însănătoșească pe cei mai mulți de COVID-19?

Tratament coronavirus: Ce a folosit medicul care a videcat cei mai mulți pacineți din România?

Români a luat măsuri din pripă, iar multe persoane publice s-au implicat în bătălia contra coronaviruslui. Un procent destul de mare din cetățeni au înțeles ce înseamnă responsabilitatea față de sine, față de celălalt, solidaritatea și mai presus de toate omenia în aceste timpuri grele. Mișcarea #stauacasă i-a făcut pe cei mai mulți să renunțe la obiceiurile zilnice și să se autoizoleze. Cu toate astea, există și un procent considerabil din populație care nu a înțeles gravitatea situației și care continuă să se plimbe prin parcuri, magazine sau pe străzi de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Deși au multe motive de îngrijorare, locuitorii României se pot bucura de un medic bun care a reușit să-i trateze pe cei mai mulți bolnavi de coronavirus. Succesul are și un nume – Virgil Musta. Specialistul susține că există mai multe scheme pentru tratarea virusului. Musta a adăugat că împreună cu Adrian Streinu-Cercel a stabilit ca în centrul lor să se folosească doar o anumită schemă. Doctorul a subliniat că nici până la ora actuală firma de medicamente nu a finalizat un studiu care să spună care dintre soluții este eficiente. Tot ceea ce s-a realizat au fost doar încercări și rezultate parțiale.

“Noi folosim o altă schema de tratament”

“Noi folosim o altă schema de tratament decât restul țării, dar și conjunctura a fost favorabilă, pentru că pacientții pe care i-am tratat au fost pacienți tineri, fără comorbidități, fără boli asociate, la care teoria spune că evoluția bolii este bună. Schema pe care o dăm noi este formată din o tabletă cu 2 antivirale, care la 3-4 zile după administrare dau teste negative. Asteptăm două teste negative, după care îi externăm”
Virgil Musta (Sursa: opiniatimișoarei.ro)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.